joi, 11 octombrie 2012

Parteneriat încheiat între FC Petrolul Ploieşti şi EVENTIM.ROFC Petrolul Ploieşti şi EVENTIM.RO anunţă încheierea unui parteneriat privind externalizarea serviciului de ticketing al clubului (vânzare de bilete, emitere de abonamente). FC Petrolul Ploieşti se asociează, astfel, cu o companie lider pe piaţa europeană de Ticketing şi Live Entertainment, iar prin acest pas vine în întâmpinarea dorinţelor suporterilor săi, urmărind facilitarea procesului de achiziţionare a biletelor şi abonamentelor. Acestea vor putea fi procurate online, dar vor fi disponibile şi în reţeaua vastă de magazine-partener din toată ţara a EVENTIM.RO (pentru informaţii puteţi consulta http://www.eventim.ro).
„Prin acest parteneriat, considerăm că am făcut un nou pas spre modernizarea clubului. Situaţiile de genul celei întâmplate înainte de partida cu Steaua vor fi, astfel, evitate, iar tot ceea ce presupune serviciul de ticketing al clubului se va derula numai prin intermediul companiei EVENTIM, lider european în domeniu. Biletele vor putea fi achiziţionate în sistem online şi prin reţeaua de magazine-partener din Ploieşti, Bucureşti sau din alte oraşe din ţară, existând şi alte facilităţi, cum ar fi procurarea lor din timp şi nu numai cu câteva zile înaintea unui meci”, a precizat Alexandru Crângu, directorul executiv al FC Petrolul Ploieşti.
„După mai multe colaborări de succes în acest segment, EVENTIM semnează un parteneriat pe termen lung cu un club de fotbal din România prin care asigură integral, la standarde europene, serviciile de ticketing. Este o bucurie faptul că acest contract îl semnăm cu FC Petrolul Ploieşti, un club a cărui istorie de aproape nouă decenii îl plasează printre numele de referinţă din fotbalul românesc. Un club care, la ora actuală, are un public numeros şi extrem de devotat, care merită fără îndoială cele mai bune servicii. Aceleaşi platforme pe care EVENTIM le utilizează pentru echipe de top din Europa sau pentru echipe naţionale ca cele ale Germaniei, Italiei, Austriei sau Elveţiei, ca să dau numai câteva exemple, vor garanta şi în acest caz că suporterii Petrolului vor avea la dispoziţie toate metodele moderne de achiziţionare a biletelor”, a adăugat Valentin Vasiloiu, Managing Director al EVENTIM.RO.
EVENTIM.RO este membru al grupului CTS Eventim AG, companie lider pe piaţa europeană de Ticketing şi Live Entertainment. Prin intermediul EVENTIM.RO pot fi procurate bilete pentru concerte, evenimente culturale, sportive şi multe altele din România şi din alte ţări europene.

Magazine-partener EVENTIM.RO în Ploieşti

Domo (Bd. Republicii, Şos. Vestului)
Germanos (Bd. Republicii, Piaţa Victoriei)
Humanitas (Piaţa Victoriei)
Orange Shop (Bd. Republicii, Piaţa Victoriei)
Vodafone (Piaţa Victoriei, Bd. Republicii, Str. Vasile Milea)

Detalii despre procedurile de vânzare vor fi oferite săptămâna viitoare, atunci când vor fi scoase la comercializare biletele rămase disponibile pentru meciul dintre FC Petrolul Ploieşti şi CS Tr. Severin.

http://www.fcpetrolul.ro/ro/Parteneriat ... EVENTIMRO/

Niciun comentariu: