miercuri, 10 septembrie 2008

2-1 cu FC Arges II in Cupa Romaniei!

Petrolul '52 s-a impus cu scorul de 2-1, la Pitesti, in fata echipei secunde a clubului Fc Arges, ambele goluri ale formatiei petroliste fiind marcate de catre Fane Ciobanu!
Echipa a fost incurajata de aproximativ 70 de suporteri. Acestia au facut deplasarea cu un autocar, un microbuz si alte trei masini personale, incurajand echipa permanent!
Adversarul, net inferior, care a condus cu 1-0, a fost egalat pana-n pauza de Fane Ciobanu, la o mingie intoarsa in teren de Cristi Vlad (faza accidentarii)! In repriza a doua, acelas Fane Ciobanu a reluat cu capul o centrare venita de la Claudiu Tudor! S-au mai ratat alte 6 ocazii monumentale, Catarama izbind bara! Victorie fara probleme pentru petrolisti in ciuda scorului strans care ne-ar putea duce cu gandul la altceva.


Poate cel mai important moment a fost legat de accidentarea capitanului echipei Cristi Vlad! El a calcat in santul de langa teren, nelasand o mingie sa iasa in afara terenului! Din acea centrare avea sa iasa golul egalizator! Doctorul echipei, Mircea Miu ne-a declarat, acum cateva minute, ca "a simtit o durere violenta si o arsura. Fractura nu e. Dar i s-a aplicat o atela ghipsata, de abia peste cinci zile i se va face o ecografie mai performanta, pentru ca RMN nu merge deoarece are o tija metalica in corp, si vom afla cert ce are. Oricum, 2-3 meciuri nu va putea sigur evolua, mai mult, daca are o aponevroza frontala, traumatism aflat undeva sub calcai ar putea sta pe margine chiar 2-3 luni".
Suntem alaturi de tine Cristi!!

sursa www.doarpetrolul.ro

Niciun comentariu:

free counters