luni, 8 septembrie 2008

Bucurati-va FC PLOIESTI a pierdut

Mesaj pentru idiotii din presa locala:

Sambata neagra pentru echipa FC PLOIESTI care a fost invinsa drastic cu 4-2 la Botosani.
Daca o repriza gazdele nu au putut ajunge in careul nostru in circa 15 minute au reusit performanta sa ne dea 4 goluri unul mai frumos decat altul.
Lipsa unui portar cu experienta si-a pus amprenta dar si deciziile ironice ale centralului care in 10 minute a ingalbenit jumatate din echipa
Golurile asa cum spuneam s-au luat destul de aiurea
Esecul, conturat in repriza secunda, se datoreaza, in mare masura, evolutiei modeste a portarilor, Iatan (mai ales) si Popa avand pe constiinta aceasta infringere. Prahovenii au intrat in avantaj la pauza, dupa reusita lui Paun si nimic nu prevestea dezastrul din a doua repriza. Cateva zeci de secunde de “uluire” ale internationalului de juniori, Iatan, care a primit doua goluri din lovituri libere, in minutele 62 si 63 si totul s-a naruit pentru oaspeti. Chiar daca Iatan a fost inlocuit cu Popa, nimic nu s-a schimbat, fiecare actiune a moldovenilor soldand-se cu goluri, ultimul dintre ele, al juniorului Stefoi, fiind marcat de la 45 de metri! Era 4-1 si reusita lui Gafita, din min. 85 nu a mai contat decat pentru atacant si… impresia artistica, soarta punctelor fiind decisa.

Declaratii Vivi Rachita :

Am luat patru goluri din cinci suturi la poarta”, antrenorul lui FC Ploiesti fiind extrem de suparat pe prestatia portarilor sai, Iatan si Popa. „Am cerut conducerii inca un portar, dar tratativele cu Matache nu s-au finalizat, din pacate”.
a fost o golaneala de arbitraj”, explicand aceasta caracterizare: „a umplut echipa mea de galbene, la faulturi obisnuite de joc, in debutul partidei, apoi a dat un cartonas rosu, la Paun, total aiurea, dar nu a vazut cum Craciun a fost lovit cu cotul in fata. In primele trei etape am avut parte de lectii de arbitraj, acum, la Botosani am fost clar defavorizati
Asadar FC PLOIESTI coboara pe locul 2 in clasament.
Cu mai multe amanunte mai pe seara

Niciun comentariu:

free counters