luni, 17 noiembrie 2008

Raman primii, fara sa joace!



FC Ploiesti isi mentine pozitia de lider al clasamentului din seria I a ligii secunde, chiar daca echipa antrenata de Valeriu Rachita nu a jucat, in runda inceputa sambata, dupa ce meciul, din deplasare, cu Dunarea Galati a fost amanat pentru 26 noiembrie.
Asta pentru ca principala urmaritoare la fotoliul de lider, echipa Ceahlaul Piatra Neamt a pierdut si ea primele puncte pe teren propriu, in acest sezon, moldovenii fiind "incurcati" de catre CS Buftea. A fost, normal, cand vine vorba despre echipa nemteana, un meci cu scandal, oaspetii retragandu-se de pe teren, in repriza secunda! Asta pentru ca, formatia Ceahlaul a beneficiat de al noualea penalty, in acest sezon, reusind sa egaleze, 1-1, prin Badescu, in min. 67! Pana la urma, cu acest 1-1, Ceahlaul a egalat FC Ploiesti, in clasament, la numarul de puncte, dar are un golaveraj inferior si, cel putin pana la meciul direct, de la finele acestei saptamani, echipa lui Rachita isi pastreaza locul unu!
Tehnicianul de la FC Ploiesti a profitat de pauza avuta, saptamana trecuta, pentru a-si odihni echipa si a "subtia" lista accidentarilor, astfel incat, ultimele trei jocuri sa le poata aborda intr-o forma cat mai buna si in efectiv complet, daca se poate. Mai ales ca, Liviu Mihai (foto) si colegii sai resimt finalul unui tur dificil, in care FC Ploiesti a reusit performanta de a avea o singura infrangere, pana acum.
Florea s-a reaccidentat
Chiar si asa, unul dintre jucatorii de la care se astepta revenirea pe gazon, dupa aproape doua luni de pauza, Laurentiu Florea s-a reaccidentat, la antrenamente, suferind o contractura musculara, astfel ca, pentru el, este posibil ca sezonul de toamna sa se fi incheiat. Deocamdata, si asupra folosirii lui Claudiu Tudor, in meciul cu Ceahlaul, ce se va disputa sambata, de la orele 11.00, mai planeaza ceva semne de intrebare, un alt fotbalist cu probleme medicale, Catarama, avand insa sanse mari sa fie apt de joc. Rachita a dat liber elevilor sai, de sambata, pana astazi, urmand ca, pana pe 30 noiembrie, atunci cand se termina turul de campionat, pentru FC Ploiesti, odata cu deplasarea de la Tulcea, jucatorii sa nu mai beneficieze de nici macar o zi de pauza.

Marian Dima, Prahova - 17.11.08

Niciun comentariu:

free counters