miercuri, 28 ianuarie 2009

Suporterii lui Union Berlin trec la treaba!



Tribune care stau să cadă, rezerve valutare zero, dar şi o dragoste imensă pentru culorile clubului. Este exact ceea ce i-a împins pe suporterii lui FC Union Berlin să-şi sufle mânecile, să pună mâna pe mistrie şi pe lopată şi să purceadă la treabă.

Ei bine, nu-i nicio glumă, fanii grupării germane care evoluează în liga a III-a vor construi noua arenă. Desigur, cu un proiect făcut de un arhitect capabil şi supravegheaţi şi organizaţi de doi ingineri specialişti în construcţii.

900 de “Nemuritori”

Potrivit cotidianului Stampa, ceva mai puţin de 1000 de susţinători ai echipei, sătui de promisiunile de asistenţă financiară, au decis să se organizeze şi să participe la renovarea arenei construită în 1920 şi devenita inutilizabilă în zilele noastre. Astfel, începând cu data de 2 iunie, oamenii se strâng, la ora 6:30, pe Ander Elten Forsterei, înarmaţi până în dinţi cu sculele de rigoare şi se apucă de treaba.

Desigur, fac muncă patriotică, nu primesc nimic pentru munca lor şi s-au strâns, până acum, 45.000 de ore. De remarcat că bărbaţii care au job şi nu se pot prezenta au fost de acord să doneze, fiecare, câte 20 de euro pe zi în contul deschis ad-hoc pentru susţinerea santierului. Din câte se pare, lucrurile merg foarte bine şi, în consecinţă, lucrările ar putea fi terminate anul viitor.


Daca la ei se poate face asa ceva la noi de ce nu s-ar face?Fac pariu ca ar fi catziva nebuni care in timpul liber sau cand ies de la munca ar veni la stadionul Ilie Oana pentru a munci.Vrem doar sa fim lasati sa facem asta...nu e greu sa dai o lopata de nisip unui muncitor sau sa incarci 3 galeti de material ptr omul care zideste......Ce ziceti.....NE BAGAM??

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu unul ma bag...Stiu sa leg si sa fac fieru beteon,sa pun parchet, lambriu, polistiren...fara glume...daca asa am ajuta sa ne facem stadion ar fi bine.

aditza spunea...

Strangem semnaturi ?? ce facem ? oameni buni suntem in Ro nu in Germania. 20 de euro pe zi sau cat ai spus sunt foarte multi pentru un amarat de ploiestean. Vis nerealizabil. totusi, in cazul in care materiale ar fi, voluntari sunt sigur ca se gasesc.

free counters