joi, 19 februarie 2009

Ole Ole au inceput vanzarile!!

Nici nu s-a batut palma la primarie...nici nu s-a semnat ceva si Bercea deja a inceput sa vanda jucatori....
Conform www.liga2.ro MARINESCU SI BUDESCU au fost vanduti catre Chimia Brazi (liga III) contra sumei de (stati jos) 2.5 milioane euro.


Consideraţi drept unii dintre jucătorii exponenţiali ai ligii secunde, aceştia vor ajunge la Chimia în schimbul a nu mai puţin de 2,5 milioane de euro, bani ce vor fi asiguraţi printr-un impresar apropiat unui important club din Rusia.


Marinescu şi Budescu, doi dintre cei mai buni jucători la nivelul diviziei secunde, ofertaţi fără succes, de-a lungul timpului, de cam toate echipele din prima ligă, printre care Rapid Bucureşti, FC Braşov sau Gloria Bistriţa vor fi transferaţi la Chimia Brazi.
Pentru căpitanul Petrolului, Laurenţiu Marinescu, divizionara a treia va plăti nici mai mult nici mai puţin de un milion şi jumătate de euro, în timp ce Costin Budescu trece la Brazi pentru un milion de euro. Toţi aceşti bani vor fi asiguraţi de către un impresar apropiat al unui mare club din Rusia, grupare care va deţine opţiune de cumpărare pentru cei doi, potrivit conducerii echipei din Brazi. Chimia trebuie să vireze către cei care deţin drepturile federative ale jucătorilor jumătate din sumă în termen de zece zile. Rămâne şi ca oficialii divizionarei a treia să se înţeleagă cu cei doi asupra salariului până în vară.
Chimia a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor în urmă cu doar câteva zile, atunci când a reuşit înregimentarea jucătorilor Christian Sagna şi Dino Eze, ambii evoluând la Liga I în turul campionatului.
Directorul general al Chimiei, Lucian Rădulescu, a declarat că cei doi ar putea fi totuşi lăsaţi să evolueze pentru Petrolul, dacă echipa ploieşteană va avea ca obiectiv promovarea în Liga I.

Niciun comentariu:

free counters