vineri, 27 februarie 2009

STIRI DE ULTIMA ORA 2





Cu toate ca astazi,vineri reprezentantii SC FC PETROLUL SA trebuiau sa depuna la primarie evaluarea lor in privinta jucatorilor iata ca acest lucru nu s-a intamplat.
Sa fie oare devina numirea lui Vivi Rachita in functia de consilier personal al primarului,sa se fi razgandit gurul Bercea(sa traiti shefu) sau poate inceperea returului? Ce cred eu?Cred ca ne-am facut sperante desarte si asa cum oficialii acestei grupari ne-au mintit atatia ani au facut-o si de data aceasta. Ce mai avem de facut?Poate sa ne resemnam..sa constientizam odata pentru totdeauna ca acesti macelari ai fotbalului ploiestean nu vor ceda echipa,sa mergem maine sa protestam,sa mai credem in minuni.... Vivi Rachida declara:
”Am discutat dimineata cu Edi Alexandru, care mi-a spus ca nu stie nimic de evaluarea care ar fi trebuit sa o avem astazi pe masa, pentru a face si noi, la randul nostru, propria evaluare. Alexandru a mai spus ca nu crede ca vom primi vreo evaluare, pentru ca e vineri, iar maine e meci!” ”Eu nu sunt nici conducator de club, nici politician. Nu sunt obisnuit cu aceste tergiversari. Vreau sa ne apucam cat mai repede de treaba si constat cu ingrijorare ca partenerii nostri de discutie nu dau dovada de aceeasi dorinta. Cred ca e clar ca nu am venit aici pentru salariul de opt sute de lei pe luna (doar telefonul ma costa dublu), ci pentru a indeplini dorinta ploiestenilor, de a avea echipa lor. Sper sa ne miscam mai cu talent de saptamana viitoare”

Eu personal.....nu mai cred,nu mai sper....m-am saturat.........ma resemnez ca NICIODATA nu voi mai avea o echipa.Ma doare dar NICIODATA nu ma VAND!SI SUNT MANDRU DE ASTA!

Un comentariu:

Anonim spunea...

ASa cum era de asteptat.....si eu unul mi-am luat gandul de la revenirea vrodata a acestei echipe.

free counters