marți, 12 mai 2009

Companii care au sediul in Ploiesti si ar putea da bani la Lista firmelor cu sediul in Ploiesti care ar putea sustine material echipa orasului

In atentia primarului Andrei Volosievici:


1.Petrotel Lukoil





Sponsor intr-un timp la Rrapid Bucuresti Lukoil Romania sta acum pe tusa.Cu o cifra de afaceri declarata la sfarsitul lui 2008 de circa 1,08 miliarde de dolari Lukoil poate sponsoriza echipa orasului nostru.



2.Rompetrol-Rafinaria Vega





Patronata de omul de afaceri Dinu Patriciu care si-a fondat un grup puternic,cu una dintre cele mai mari si mai moderne rafinarii din tara ,Rompetrol ar putea si el fi un sponsor pentru echipa noastra.Singurul inconvenient ar fi legatura intre Dinu Patriciu si Liviu Luca.Cu un capital declarat la sfarsitul lui 2008 de circa 800 milioane de dolari Rompetrol poate fi si el un sponsor al echipei.

3.Carrefour Romania





Concernul francez prezent in Ploiesti prin cel mai mare magazin poate si el sustine echipa locala.Cu un concept de sponsorizari bine pus la punct fiecare magazin al lantului poate sponsoriza independent fata de restul grupului.De exemplu:Sediul central din Bucuresti sponsorizeaza echipa nationala,Carrefour Orhideea (cel mai mare magazin al grupului) sponsorizeaza Dinamo.Magazinul din Ploiesti ar putea si el sponsoriza echipa.

4.Kaufland Romania



Concernul german care in ultimii 2 ani s-a extins pe tot teritoriul Romaniei (40 magazine in acest moment si cu o expansiune pentru urmatorii ani de circa 20 magazine),cu cel mai mare depozit din Sud-Estul Europei (la Crangul lui Bot)poate constitui unul dintre sponsorii principali ai echipei.



5.Asesoft Ploiesti




Grupul lui Sebi Ghita ,poate cel mai mare concern IT din Romania poate sponsoriza echipa.Stiu multi veti spune ca Sebi iubeste baschetul si ca a declarat ca nu va baga bani in fotbal dar legaturile stranse intre el ,Andrei Volosievici si Dragos Patraru ma face sa cred ca nu este totul pierdut.



Am facut un top 5 dar sunt o multime de firme care pot sponsoriza viitoarea echipa.Fiecare dolar sau euro va conta pentru indeplinirea visului nostru.Totul depinde de oamenii care vor incerca sa negocieze aceste contracte.Sper ca in viitorul apropiat sa redevenim acea forta a fotbalului romanesc cum eram acum catziva ani.

PENTRU PETROLUL....PENTRU PLOIESTI!

3 comentarii:

real plan simple ultras spunea...

Ai uitat unele mult mai importante precum : Coca Cola, Efes, British Tabacco, Unilever, si lista poate continua

LuP4eVeR spunea...

urmeaza in partea 2.inca nu m-am documentat asupra lor.
in cateva zile vor aparea si ele impreuna cu alte firme

Anonim spunea...

Sau nume noi in Republica noastra in industria petroliera (Cameron,probabil si Lufkin daca vor investi - punem conditii ca deh..)

free counters