joi, 6 august 2009

Apatie in jocul ``Lupilor Galbeni``





Petrolul Ploiesti- Viscofil Bucuresti 0-1 (0-1)


A marcat: Alexandru 43
* Petrolul: Iorga- Dumitrescu, Chirita, Somodean, P. Stoica- Minciuna, Vlad- Nastase, L. Mihai, Elek- Craciun
Au mai jucat: Vlad- M. Tudor, Stanca, Hong, Neagu, Steriu, Baroian, C. Stoica, Japalau, Arnautu, Gavenea
Antrenor: Vivi Rachita


Ieri dimineata, cu incepere de la ora 11.00, pe stadionul “Ilie Oana", formatia de liga secunda FC Petrolul Ploiesti a disputat o noua partida amicala. De aceasta data, partenera de intrecere a fost o echipa nou promovata in cel de-al treilea esalon fotbalistic, Viscofil Bucuresti, grupare pregatita de Imilian Serbanica.
Surprinzator, la capatul unui meci anost, in care fazele de poarta au putut fi numarate pe degetele unei singure maini, oaspetii s-au impus cu 1-0 , gratie golului realizat de Alexandru, in minutul 43, cu o executie spectaculoasa din mijlocul suprafetei de pedeapsa.
De partea cealalta, jucatorii pregatiti de Vivi Rachita au fost deficitari si de aceasta data, atat la faza de constructie, cat si in cea de finalizare.
Edificatoare in acest sens a fost faza petrecuta in finalul partidei, atunci cand, din 5-6 metri, Elek- de doua ori, Japalau si alti doi ploiesteni au sutat consecutiv spre poarta adversa, dar nu au reusit sa marcheze.
Ultimul meci de verificare pe care Petrolul il disputa inainte de startul campionatului va avea loc sambata, de la ora 11.00, tot pe stadionul “Ilie Oana", in compania formatiei Dinamo II Bucuresti.

Niciun comentariu:

free counters