marți, 25 august 2009

Chimia Brazi-FC PETROLUL Cupa Romaniei

UPTATE:Chimia Brazi-PETROLUL 5-4 (dupa lovituri de la 11 metri.

Penalty-uri:

►0-0. Irimescu (Brazi) ratează! Apără Vlad.

►0-1. Elek (Petrolul) marchează cu un şut în vinclu

►1-1. Gâţu (Brazi) restabileşte egalitatea cu un şut pe centru

►1-1. Puchea (Petrolul) ratează!! Şut pe lângă poartă

►1-1. V. Lazăr (Brazi) trage peste poartă.

►1-1. Minciună (Petrolul) trage şi el peste

►2-1. R. Gheorghe (Brazi) şutează pe centru şi înscrie

►2-2. P. Stoica (Petrolul) restabileşte egalitatea cu un şut în dreapta portarului

►3-2. Ghiţă (Brazi) îşi aduce echipa în avantaj cu un şut în vinclu

►3-3. Veteranul Chiriţă (Petrolul) păstrează speranţele aprinse pentru echipa sa cu un şut în stânga portarului.

►4-3. Copilu (Brazi) trimite în dreapta lui Vlad: 4-3!

►4-4. Cl. Dumitrescu (Petrolul) egalează.

►5-4. Ghiţă (Brazi) dă gol.

►5-4. Şomodean (Petrolul) ratează cu un şut muuult peste poartă



Dupa 90 min 0-0
min 95: Al. Avram (Petrolul) primeşte roşu direct pentru intrare violentă cu talpa.

La pauza 0-0
Petrolul a inceput in formula
A. Vlad - M. Tudor, Stanca, Şomodean, P. Stoica, Puchea, Al. Benga, Minciună, Elek, C. Stoica, Sanda

Imagine preluata de pe RPSU.BLOGSPOT.COM

Atunci cand doua echipe prahovene se intalnesc intr-un meci oficial, orgoliile par a fi nemasurate, ambitia fiecareia dintre cele doua tabere de a-si demonstra superioritatea reprezentand un adevarat laitmotiv.

Partida dintre Chimia Brazi si Petrolul Ploiesti, care se va disputa astazi, in turul al IV-lea al Cupei Romaniei, are toate ingredientele necesare pentru a primi calificativul de "partida exploziva".
Rivalitatea dintre cele doua tabere este una de notorietate, dupa ce echipa Petrolul a fost preluata de catre municipalitate.
Dorinta fotbalistilor care au ajuns la Brazi de a demonstra ca au valoare – pe de o parte – si blazonul jucatorilor experimentati ai Petrolului- pe de alta parte- sunt doar doua dintre aspectele care sporesc gradul de interes din jurul acestui meci.
Mai mult, faptul ca ambele echipe vin dupa esecuri in campionat ar trebui sa fie un factor motivant pentru jucatori, in cautarea unui rezultat pozitiv, care sa le confere un moral bun pentru partidele viitoare.
Daca, in mod normal, echipa din esalonul superior este cotata drept favorita, de aceasta data lucrurile nu stau tocmai asa.
Evoluand pe teren propriu si avand un parcurs bun pana acum in Cupa Romaniei, Chimia Brazi are o sansa importanta de a se califica in faza viitoare a competitiei, profitand si de tensiunea existenta la Petrolul, tensiune amplificata si de esecul la scor pe care ploiestenii l-au inregistrat cu FC Snagov.
Apoi, Valentin Lazar, George Ghita, Mihai Dinu si Aurel Panaite, jucatori care in sezonul trecut au facut parte din lotul Petrolului si acum au ajuns la Chimia, vor da totul in teren pentru victoria echipei de langa Combinat.
De partea cealalta, doar orgoliile lui Rachita si ale jucatorilor pot reprezenta un motiv pentru care Petrolul ar vrea sa mearga mai departe in Cupa Romaniei, lipsa banilor, a rezultatelor si subtirimea lotului fiind aspecte care nu ar indica Petrolul ca o echipa preocupata prea mult de meciurile din Cupa Romaniei.
Meciul dintre Chimia Brazi si Petrolul Ploiesti se disputa astazi, de la ora 17.30, pe stadionul de langa Combinat si va fi arbitrat de o brigada bucuresteana. La centru va oficia Andrei Chivulete, iar la cele doua margini -Valentin Avram si Claudiu Florea.

UPDATE:
Marele Lucian Radulescu nu va mai aloca galeriei petroliste invitatii la partida de la Brazi, astfel ca iarasi vom fi nevoiti sa ne sustinem favoritii din afara arenei. Studiem posibilitatea de a-l actiona in instanta pe legendarul presedinte al Chimiei, cel ale carei performante adevarate sunt egale cu... gaura de la covrig! Pana una-alta vom proceda in felul urmator: cei care doresc sa vina la Brazi sunt asteptati la Autogara de la Sud sau in statia Coreco in jurul orelor 16.00 pentru ca am inteles ca sunt masini care cu 15-20.000 de lei fac drumul la Brazi. Cei care ajung mai tarziu, au tren prsonal care face doar un sfert de ora, tren ce pleaca din statia Ploiesti Sud la ora 16.45! ALTFEL, II ROG FRUMOS PE TOTI CEI CU MASINI MICI SA FIE PREZENTI LA STADION LA ORA 16.30 PENTRU A PLECA INCOLONATI CATRE BRAZI! DACA VOM AVEA SUFICIENTE LOCURI LIBERE IN MASINI VOM TRECE PRIN SUD SI II VOM MAI "CULEGE" SI PE ALTI SUPORTERI. Astept confirmari din partea celor care vor veni cu masini mici pe mailul
Preda_Octrav80@yahoo.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Totodata, cei din Sud sunt rugati sa ma sune la 16.30 pe mobilul 0728.319.410 PENTRU A MA ANUNTA CATI SUNT, iar eu voi trece cu cei cu masini mici pe acolo pentru a mai lua din suporteri! Haideti sa ne facem simtiti si din afara stadionului si sa ajutam temuta Chimia Brazi sa-si continue sirul rezultatelor "extraordinare" sub bagheta marelui conducator Lucian Radulescu!

Niciun comentariu:

free counters