duminică, 2 august 2009

Doua saptamani de foc!!!

Articol preluat de pe Doarpetrolul.ro

Grijile oficialilor Petrolului şi ale suporterilor săi sunt departe de a se fi terminat! Cu doar două săptămâni înaintea startului sezonului situaţia formaţiei-fanion a Ploieştiului este critică! Lipsa banilor şi-a pus amprenta asupra desfăşurării activităţii echipei. Astfel, după plecarea lui Mihuţ la UTA, Stana şi Coţan s-au despărţit şi ei de "lupii galbeni", situaţia la nivelul lotului fiind una destul de delicată! Ultimele evoluţii ale găzarilor nu au fost deloc încurajatoare, publicul apaludând doar faptul că fotbaliştii şi conducerea fac eforturi pentru reintrarea pe făgaşul normal.
Sâmbătă dimineaţă, în faţa a doar 150 de spectatori, petroliştii au dispus cu 2-1 (2-0) de proaspăt promovata în Liga a III-a, Petrolul Teleajen. Disputa a fost una extrem de relaxată, diferenţa dintre trupe făcându-se în primele minute ale partidei, atunci când fotbaliştii "cu greutate" din lotul lui Valeriu Răchită au pus la punct adversarul, administrându-i două goluri la capătul mai multor faze frumos "desenate"! Mai întâi, Claudiu Dumitrescu şi apoi Adrian Crăciun au înscris golurile gazdelor, care, ulterior, s-au relaxat, atacând mai mult din inerţie. Pe acest fond, în final, oaspeţii au reuşit şi ei "boaba" de onoare, prin Bărăgan, care a transformat un penalty, după un henţ al lui Arnăutu. Referitor la linia ofensivă, de menţionat că Elek a părăsit terenul după nici o jumătate de oră, accidentat, acuzând o entorsă, după o intrare tare a unui adversar, însă în câteva zile el îşi va reveni. Altfel, Lucas s-a zbătut mult, însă, la fel ca şi Arnăutu, nu a fost inspirat în multe dintre faze. De fapt, ceva probleme sunt în toate compartimentele, spectatorii fiind îngrijoraţi de lipsa forţei de joc în momentele în care doi-trei oameni importanţi părăsesc terenul! Variante viabile pe banca de rezerve sunt puţine, iar acum grijile conducerii formaţiei par mai degrabă îndreptate spre evitarea colapsului financiar şi mai puţin pe întărirea unei echipe de la care oricum nu ar fi corect să ai aşteptări multe "peste noapte"!
A venit Jăpălău!

La gazde a debutat şi longilinul atacant piteştean Adrian Crăciun, marcator al unui gol, înaintaşul fiind cunoscut suporterilor din perioada în care a îmbrăcat tricoul CSM FC Ploieşti, în liga a treia! Chiar dacă mai are destule de pus la punct în jocul său, vârful a impresionat prin detenta sa! În rest, mijlocaşul moldovean de 22 de ani, Răzvan Negruţ, de la Şeriff Tiraspol, şi fundaşul de bandă stângă Sergiu Jăpălău, şi el tot din Republica Moldova, dar cunoscut de când a îmbrăcat tricoul UTA Arad, şi-au făcut apariţia în tricoul galben-albastru. Ultimul are cele mai multe şanse să fie păstrat de Răchită, însă şi Crăciun ar putea rămâne pentru a crea concurenţă. Rămâne de văzut care va fi soarta brazilianului din avanposturi Lucas, o decizie în acest sens urmând a fi luată în aceste zile. Altfel, stagiul de pregătire de 6 zile din Moldova a fost ratat definitiv, din cauza problemelor financiare acute. Petrolul Ploieşti - Petrolul Teleajen 2-1 (2-0)Stadion: "Ilie Oană", Ploieşti. Spectatori: circa 150. Marcatori: Cl. Dumitrescu (5), Crăciun (16)/Bărăgan (77 - din penalty)PETROLUL: Iorga - M. Tudor, D. Chiriţă, Şomodean, P. Stoica - Minciună, Cl. Dumitrescu - Baroian, L. Mihai, Elek - Crăciun. Au mai evoluat: A. Vlad, V. Ion - Hong, R. Neagu, C. Stoica, Stanca, Lucas, Arnăutu, Negruţ, Jăpălău, Matei, Steriu. Antrenor: Valeriu Răchită.PETROLUL TELEAJEN: Dumitrescu - Bădicu, Oprea (cpt), Filip, Stan - L. Costache, Bărăgan, Andrei, Răducanu - Ene, Vulpe. Au mai evoluat: Mălescu, M. Marin - Bobeică, State, Dumitraşcu, G. Stârpici, Zaharia. Antrenor: Valentin Negoiţă.

Niciun comentariu:

free counters