duminică, 9 august 2009

VLAD.....CRISTI VLADA venit de la campioana României Unirea Urziceni GRATIS sä se aläture proiectului fäcut de NOI suporterii.Nu l-au interesat banii,prime de joc,contracte sau sä câstige cine stie ce,pe Cristi l-a interesat doar PETROLUL clubul la care el a facut performantä.

Cristi spunea intr-un interviu:`Eu am venit la acest club pentru acesti minunati suporteri si pentru a reânvia spiritul PETROLULUI`

A crezut intr-un vis al câtorva oameni,niste `handicapati,drogati` cum ii caracteriza pe suporteri un mare conducator (inca) in viata si a reusit.Dar cu ce eforturi?

S-a accidentat intr-un meci de cupä,pentru ca echipa sa marcheze,pentru noi suporterii .A indurat,a intrat in teren cu infiltratii ,a tras de el .Pentru ce?Pentru ca un specimen de om sä-si batä joc de el?

A fost acuzat ca este omul lui Vivi si cä face ce zice acesta,a indurat si cu,capul sus a plecat la Buftea imprumutat pentru ca nu mai intra in calculele marelui profesor/doctor/antrenor Marius Sumudica.A fost primit pe Ilie Oanä ca un rege in calitate de adversar (se poate numara printre putinii care au avut parte de asa ceva) de o galerie care a venit special pentru el,astfel noi , publicul Ploiestean iubitor de fotbal ne aratam recunostinta pentru CAPITANUL nostru.

A plâns si s-a bucurat alaturi de noi,ne-a sustinut,iar impreunä cu Cataramä(de care din clipa sosirii la echipä a avut grijä de el),a fost alaturi de noi la miting.De aici avea sä i se tragä toate.

Acesta este si motivul pentru care Jegurile de lângä cimitirul Bolovani i-au cerut 10000 euro sä-l declare jucätor liber.L-au lasat pânä la urmä sä se antreneze cu Vivi ,iar dupä stagiul de pregätire de la Busteni si dupä 3 meciuri de verificare Manea l-a anuntat cä trebuie sä se prezinte la ASTRA II.

Cristi nu vrea sä audä asa ceva,si a declarat cä decât sa joace la Astra II mai bine isi agatä ghetele-n cui.

Cristi noi suporterii te vom astepta pe bancä imbräcat la costum,aläturi de Vivi iar impreunä cu noi sä continuam acest proiect.

Iti multumim pentru tot ce ai fäcut pentru noi,pentru cä ai dovedit cä esti un adevärat Lup si cä pentru tine Ploiestiul inseamnä ceva.

Ne-ai fäcut sä fim IAR mândrii cä suntem PLOIESTENI.

Multumim CRISTI VLAD!!

Niciun comentariu: