miercuri, 16 septembrie 2009

Egal cu marinarii/Farul Constanţa-PETROLUL Ploieşti sau Sumi Vs VIVI


Meciul dintre formatiile Farul Constanta si Petrolul Ploiesti s-a terminat cu scorul de 0-0.Este un rezultat echitabil, tinand cont de ocaziile celor doua echipe.Farul a inceput mai puternic, dar in urmatoarele minute Petrolul si-a revenit si au inceput sa curga ocaziile la poarta lui Vlas.
In minutul 68, capitanul Cristi Vlad paraseste terenul, in locul acestuia intrand Bogdan Minciuna, iar banderola este purtata pe bratul veteranului Daniel Chirita.
In finalul meciului, echipa care ramane in atac este Petrolul, avand 2 ocazii prin Valentin Budescu, dar scorul ramane 0-0.De remarcat este ca in pauza meciului, suporterii constanteni au fost evacuati pentru unele incidente.Petrolistii au fost sustinuti de aproximativ 100 de suporteri, care s-au auzit mai ales in repriza a 2-a.
Petrolul a inceput primul 11 cu: A. Vlad - Cl. Dumitrescu, Chirita, Şomodean, P. Stoica - Năstase, Neagoe, Crăciun, Cr. Vlad - Elek, Turcan.
Urmatorul meci este cu Cetate Suceava, meci care se va juca pe terenul moldovenilor, unde speram sa luam primele 3 puncte din deplasare.

Cronica meciului By MihaiBravu


Dacă ne gândim că la începutul campionatului atât Farul cât şi Petrolul erau favorite la promovare iar acum sunt ambele undeva la mijlocul campionatului meciul de astăzi nu părea altceva decât un duel între Vivi şi Sumi,având ca protagonişti cei 22 jucători.
 Vivi a trimis astăzi în teren următorul 11: A. Vlad - Cl. Dumitrescu, Chiriţa, Somodean, P. Stoica Năstase (83 Stoica), Neagoe, Crăciun, Cr. Vlad (67 Minciună) - Elek, Ţurcan (58 Budescu).
 
 Meciul a fost unul de luptă,ambele echipe dorindu-şi victoria,luptele de la mijocul terenului dând la un moment dat senzaţia că se joacă mai mult pe jos.Cădeau jucătorii ca piesele de domino.Dorindu-şi victoria parcă mai mult jucătorii Farului i-au cu asalt poarta Ploiestenilor iar în minutul 2 Somodean respinge cu capul de pe linia porţii mingia venită dintr-un corner.
 Min 9 Ene rămâne singur cu A.Vlad şi lobează mingea peste acesta dar nimereşte bara transversală.
 Min 29 prima ocazie de gol a Ploiestenilor-Cl. Dumitrescu execută o lovitură de la colţ, Vlas iese pe sub minge, iar Cristocea salvează din faţa lui Elek
 Min 34 Ţurcan şutează din cădere dar portarul Vlas salvează în extremis.
 Min 39 Acelaşi Ţurcan scapă singur cu portarul Vlad ,îl driblează dar scapă mingia în afară terenului.
 Min 42 Elek primeşte o minge pe sus din terenul nostru,loveşte cu capul dar mingea se opreşte în braţele portarului Vlas.
 
 Arbitrul fluieră finalul primelor 45 min.O repriză echilibrată cu faze la ambele porţi.
 
 Min 49 Prima schimare în tabără Ploiestenilor.Budescu îi ia locul lui Ţurcan (omul primei reprize).
 Min 68 A doua schimbare în tabăra Ploiestenilor Bogdan Minciună îi i-a locul căpitanului Cristi Vlad.Căpitan la echipă este acum Daniel Chiriţă.
 Min 75 Vlas iese inspirat din careu şi degajează cu capul din faţa lui Elek.
 Min 78 Rusmir scapă singur cu Vlad, dar preluarea sa a trimis mingea drept în braţele portarului.
 Petrolul domină partidă de câteva zeci de minute ,dar fiecare încercare de a introduce mingea în partă se loveşte de portarul oaspete Vlas.Petrolul pare mulţumit cu rezultatul de 0-0.
 Min 83 Contraatac al Petrolului. Budescu în angajează în adâncime pe Elek, dar atacantul era în afară jocului.
 Min 85 Ultima schimbare de jucători la Petrolul Constantin Stoica îi ia locul lui Năstase.
 Ultimul sfert de oră sa jucat pe contre,jucătorii Petrolului scăpând de 2 ori pe contraatac prin Stoica şi Budescu dar niciunul nu a reuşit să tragă la poartă.
 Farul Constanţa-PETROLUL 0-0.Un rezultat pot spune echitabil având în vedere că aşa bine cum puteam câştiga puteam şi pierde.Nici de această data Petrolul nu a reuşit să înscrie în deplasare.
 
 Remarcatul meciului- Pompiliu Stoica, a alergat mult, a tras echipa după el,a avut  multe incursiuni în terenul advers.
 Minusul echipei- Pot spune că Cristi Vlad .Cristi a fost obosit,s-a văzut asta,nu a jucat la adevărata lui valoare.Mai mult am avut impresia că Vivi la retras mai în centru pe o poziţie mai defensivă.S-a văzut că dacă Cristi nu trage echipa după el ,jocul nostru nu merge.
 
 Plusuri ale meciului-Determinarea lui Pompiliu Stoica,plăcerea de joc a lui Ţurcan şi jocul foarte bun făcut de Daniel Chiriţa în apărare (nimic nu a trecut de el).

Niciun comentariu:

free counters