miercuri, 2 septembrie 2009

A murit Alexandru Iatan !





Later edit:
Am fost sunat in aceasta seara in jurul orei 20:00 de catre prietena lui Alex care m-a anuntat printre lacrimi si sughituri de plans ca ``Puiul ei s-a stins``.Am ramas cateva secunde blocat ,nu stiam ce sa gandesc....Alex...nu mai este.Dumnezeu il chemase sa apere buturile portii sale.
Stau si ma intreb cum un tanar de 19 ani,sanatos tun primeste o in stomac un balon si dupa cateva minute moare.
Astept raspunsurile dupa autopsie....
Alex....nu te voi uita niciodata.Iti multumesc ca m-ai acceptat ca prieten si pentru tot ce ai facut pentru mine.
Sa sti ca tricoul tau va sta la loc de cinste in camera mea.
DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE.
SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI!
By LuP4eVeR




Cauzele mortii subite a internationalului de juniori nu se cunosc inca, iar politia a deschis o ancheta in acest caz.

Se pare ca Alexandru s-a prabusit pe teren dupa ce a primit o minge in stomac, in timp ce exersa lovituri de la "11" m la antrenament. O ambulanta a fost chemata imediat la stadion, insa tanarul portar s-a stins pe drum.

"A plonjat, a aparat balonul, s-a ridicat dupa a doua minge sutata, a mai sarit de doua ori in poarta si dupa aia s-a prabusit. Era un copil talentat, noi doream sa-l folosim, sa apere meci de meci", a declarat antrenorul Marin Barbu la GSP TV.

Valeriu Rachita, antrenorul care l-a promovat la echipa FC Ploiesti pe portarul Alexandru Iatan, decedat, miercuri, la un antrenament al formatiei Dunarea Giurgiu, s-a declarat stupefiat de vestea mortii jucatorului.

"Nu-mi vine sa cred, sunt socat de soarta acestui copil! Acum 2 ani, cand am pornit la drum din Divizia C, l-am chemat in cantonament la Predeal. Cand am vazut ce calitati avea, mi-am zis ca nu avem voie sa pierdem un asemenea talent".

"Ce pot sa mai spun? Socul vestii este prea mare! Pe langa talent, a dat dovada si de caracter. Facea naveta dintr-o comuna de langa Oltenita. Ii permiteam sa mai intarzie, pentru ca vedeam cate eforturi face. Cred ca ar fi ajuns un portar mare, acum tot ce mai putem face este sa ne aducem aminte de el... Dumnezeu sa-l odihneasca!",
a declarat Rachita.
sursa: www.sport.ro



Alex, petroliştii nu te au uitat! Vei rămâne veşnic în inimile noastre. Condoleanţe familiei.

Un comentariu:

aditza spunea...

Incredibil... foarte aiurea sa iti pierzi viata asa... Ce reactie ai putea avea la aflarea vestii? Clar ca ramai stupefiat de cele auzite, mai ales atunci cand este vorba despre un copil care are toata viata inainte... Condoleante familiei si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

free counters