sâmbătă, 26 septembrie 2009

PETROLUL 1-0 Dinamo II Bucuresti


Petrolul a jucat ieri împotriva echipei a II a sau a III a a javrelor din Bucureşti.Meciul a fost unul la îndemâna petroliştilor care au dominat clar meciul,căţeluşii făcându-şi simţită prezenţa doar în foarte puţine momente.

Suferim rău la capitolul finalizare,unde avem foarte mari probleme.Nu avem omul care să aibe sânge rece şi să tragă.Am văzut faze în care jucătorii preferau pase în lateral sau centrări când aveau posibilitatea să tragă la poartă.
 Golul Petroliştilor a venit după o gravă eroare a portarului Oprea care şi-a scăpat balonul trimis de juniorul Constantin Stoica (min 28).
 Despre repriza a 2 a nu ar fi multe de spus. A fost una de ``uzură`` Petrolul mulţumindu-se cu golul marcat iar Dinamo aşteptând fluierul de final.
 Plusurile partidei:
-Prezenţa în tribune a peste 1000 de spectatori (cu toate că rezultatele echipei nu sunt cele mai bune)
 -Kosik sârbul care a prins primul meci ca titular şi l-a scos din echipă pe Popilica.Un joc bun,claritate şi acţiuni bune.Şi-a ajutat colegii atât din atac cât şi apărare.            
 -Bogdan Năstase şi Japalău doi jucători pe care Vivi se poate bază pe viitor.
 Minusurile partidei:
 -Brigada de arbitrii.....chiar dobitoci.....atât centralul (care părea paralel cu partide) cât şi tuşierul de pe partea cu trib II.Cât de imbecil şi chior să fi să nu-ţi vezi colegul care zburda ca o capriora spre centru semnalizând gol???
 -ELEKKKKKK acest pseudoatacant.....a reuşit iar performanţa să nu o bage-n aţe.ELEKKK câte etape îţi mai trebuie să începi şi tu să marchezi?
  --Atitudinea lui Budescu în momentul schimbării.Vivi a declarat pe această temă: L-am schimbat pe Budescu atât din cauza unui gest, pe care l-am considerat inadecvat, la adresa băncii tehnice, dar şi din cauza prestaţiei sale"
 Fără discuţie CRISTI VLAD.Nu trebuie să mai comentez pentru ce l-am ales pe el.
Declaratii dupa meci:
Vivi Rachita: "Sunt mulţumit doar de rezultat. Jocul m-a nemulţumit în totalitate, au fost foarte multe greşeli şi din tot ce am pregătit în această săptămână s-a văzut foarte puţin în joc"
Gheorghe Mihali . "Sunt mulţumit că n-am luat mai multe, pentru că noi eram obişnuiţi cu trei-patru goluri încasate. Ne pusesem speranţe în cel mult un meci egal, dar nu aveam cum să obţinem un punct. Jucătorii nu au atitudine, n-au mândrie. Tricoul obligă, dar ei nu înţeleg acest lucru".









 













































Petrolul Ploiesti s-a impus in fata satelitului lui Dinamo cu scorul de 1-0, prin reusita lui Constantin Stoica.Vom revenii cu detalii.

Niciun comentariu:

free counters