joi, 24 septembrie 2009

TeleSCLAVUL de PRAHOVA


De ceva mai mult timp mi-am propus să scriu despre acest aşa zis ziar,patronat de Liviu Luca.De vro 2 ani în fiecare dimineaţă citesc online Telegraful şi Prahova şi dacă Prahova în cele mai multe cazuri este obiectivă Telegraful scrie la comandă.De la politică la administraţie publică,de la sport la monden (unde copiază ştiri de 2 zile) acest ziar scrie pe bani (care dă mai mult).


Dacă anul trecut pe timpul asta scria că primăria nu vrea să preia de la Bercea&Luca echipa Petrolul,că nu ştiu ce are primarul cu cei 2 ,că Ploiestenii vor,că că că, acum TeleSCLAVUL urlă în gura mare că Primăria (aceeaşi de care se luase că nu vrea) cheltuie banii Ploiestenilor cu echipa de fotbal.
Tot anul trecut pe timpul asta TeleSCLAVUL ridica în slăvi echipa lui Bercea (SC FC PETROLUL SA) şi desfiinţa pe unde putea FC PLOIEŞTI echipa fondată de suporteri.Atunci ziceau că primăria dă banii Ploiestenilor lui Nicolae.
 Acum în colimatoriul lor a intrat Vivi Răchită pentru motivul că s-ar fi impus singur ca manager general la club,şi că a dat afară nişte ``petrolişti veritabili``.O spun cu mâna pe inimă că Mitică Jipa este PETROLIST şi că este unul dintre cei mai buni antrenori cu portarii din România, dar ce s-a întâmplat la club luni trebuie ``spălat`` în interior nu cu intervenţia a 2 aşa zişi jurnalişti.

 Într-un articol scris marţi în TeleSCLAVUL Anghelescu (acest curăţător al meselor la conferinţele de presă) spune:


 

Băi Anghelescule....Vivi nu este iubit doar de 150 de ultrasi cum spui tu şi chiar dacă ar fi aşa cu ce te deranjează pe tine?Că nu mai poţi curăţa masa de la conferinţele lui de presă?Că NIMENI nu te mai vrea în apropierea echipei?Că nu te mai plăteşte nimeni să scri de BINE de echipă?
 Arunci nişte vorbe (sau inventezi) fără a cere părerea şi celui care a luat o asemenea decizie.Şi asta nu e tot.
 Astăzi în acelaşi ziar sub titlul: ``Ce nu înţelege manageru` `` acelaşi Anghelescu scrie:




 

Anghelescu încearcă pe cât posibil demigrarea lui Vivi şi îndepărtarea de lângă echipă a suporterilor aşa puţini cât spune el.Anghelescu mai nou ridică în slăvi Astra (!!!) şi numeşte Chimia Brazi (!!!) ``echipa fanion a judeţului``.Când vrodată???
De astăzi îmi propun să nu mai citesc NICIODATĂ TeleSCLAVUL de Prahova.Şi ca să vă faceţi o idee despre cât de bun este acest ziar şi cât de cumpărat este astăzi dimineaţă am luat la pas 20 de chioşcuri de ziare.Rezultatul???Până la ora 11:00 TeleSCLAVUL se vânduse în fix 10 exemplare (adunate de la cele 20 de chioşcuri).DECI???

Niciun comentariu:

free counters