sâmbătă, 3 octombrie 2009

Fcm Bacău-PETROLUL PLOIEŞTI 0-2 ( Bogdan Minciună,Elek) Liga II et 8



Ce unii spuneau că va fi o înfrângere la scor pentru băieţii antrenaţi de Vivi s-a dovedit a fi cel mai FRUMOS joc de până acum al găzarilor.Organizaţi impecabil,cu stabilitate în toate compartimentele şi cu o determinare pe care nu am văzut-o până acum.

 Începutul a fost unul foarte bun,în minutul 5 Minciună prinde o minge la 20 metri şi trimite un ghiuleu în stânga porţii lui Ignatescu care n-a avut nici o replică 0-1.
 După marcarea golului gazării nu s-au întors în apărare ci au continuat să atace şi să pună în pericol poarta sârmarilor.Avântul petroliştilor avea să aducă o serie de atacuri la poarta lui Andrei Vlad , acesta respingând din vinclu mingea trimisă cu capul de Carnariu (min 40) şi având un reflex estraordinar la şutul din 7 metri al lui Vraciu (min 42).
 După o primă repriză foarte bună Petrolul intră la cabine cu avantajul de un gol şi cu o impresie deosebită.
 Începutul reprizei a 2 a găseşte Petrolul în atac căutând golul 2 dar Minciună faultează în atac la o faza în care rămăsese cu doi apărători în preajma careului.Încet încet Bacăul presează şi trece de două ori pe lângă egalare prin Carnariu în min 58 şi Doboş în minutul 60.
 În minutul 60 şi-a făcut `redebutul` la Petrolul Laurenţiu Dumitru care l-a înlocui pe Cristi Vlad.În faza imediat următoare Stoica ratează incredibil din 2 metrii trimiţând mingea peste poartă (min 61).Avea să vină minutul 65 atunci când Elek scăpa pe contraatac ,se debarasează de fundaş şi din cădere înscrie pe sub portarul gazdă.În sfârşit înscrie şi el...deja îmi luasem gândul de la acest lucru.Chiar şi cu sacii în căruţă ,echipa lui Vivi Răchită nu încearcă să tragă de timp şi continuă să atace.Minciună,Stoica şi Budescu trecând pe lângă gol şi dând palpitaţii suporterilor.
 Fluierul final al arbitrului aduce prima victorie în deplasare a galben-albaştrilor după un meci mai foarte bun practicat.
 
 Omul meciului-Andrei Vlad
 
 Minusuri
 -Terenul extrem de prost
 
 Plusuri:
 -Coordonarea jucătorilor,devotamentul,ambiţia.
 -Linia de fund formată din Chiriţa,Somodean,Tudor şi Cosici foarte sudată.
 -Galeria Petrolului,Foarte dinamica 


 CASETA TEHNICĂ
 Petrolul: A. Vlad - M. Tudor, D. Chiriţa, Somodean, Cosic - G. Crăciun, A. Neagoe - C. Stoica (77' - B. Năstase), Cr. Vlad (cpt.) (60' - L. Dumitru), Minciună - Elek (68' - C-tin Budescu)
 Antrenor: Valeriu Răchită
 
 
 Ps: Oare ce va scrie luni TELESCAVUL de Prahova???????
 

Un comentariu:

Prahova24hours spunea...

Trimite-mi pe mail logo-ul vostru miscorat (cat sa intre in banda din dreapta) pentru ca vreau sa va adaug pe blog la sectiunea F.C. Petrolul. Spor in tot ce faceti pentru Petrolul!

free counters