vineri, 9 octombrie 2009

Welcome to Volo Arena



            Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!!!!!    

În curând toți ne vom strânge pe noul stadion al orașului.Așa cum primarul nostru iubit ne-a promis, stadionul este aproape gata.
 Mai sunt de pus la punct câteva mici detalii ca de exemplu:


     Instalația de nocturnă-care a ajuns cu mare greutate în oraș (dimensiunile mari creînd probleme) având ca singur defect, lipsa becurilor.Preaiubitul nostru primar s-a gândit la un mijloc de înlocuire a acestora și va urca pe stâlpi persoanele cu ajutor social.Acestea vor fi dotate de către primărie cu lanterne pe baterii (ecologice) astfel obținându-se lucșii necesari.

    Gazonul de ultimă generație (model 2009 casa Volosimod) a răsărit mai ceva ca grâul într-un an bun.Surplusul de gazon va fi exportat pe vestitul stadion Santiago de Chițorani.

    Tribunele- așteaptă suporterii cu scaune încălzite,rabatabile (în caz de plictiseală să poți dormi), aer condiționat (tot anul),geamuri termopan (la tribună II) ,loje suspendate pentru acționari ,scrumiere și pungi reciclabile pentru cojile de semințe și gumă de mestecat.Tanti Leana, femeia de servici a fost dotată cu mătura,făraș,mop și găleata plus carnet pentru amenzi (de la 250 la 1000 ron) pentru nesimțiți care scuipă semințele pe jos făcând-o să-și miște fundul de la telenovelă pentru a face curat.
 În premieră VoloArena are un sector pentru interzisii pe stadione cu gratii la geam și vedere din picioare pentru a nu exista pericolul aruncării de materiale interzise în teren.Pentru cei mai înfocați interziși s-a construit în sector un mini-gard ca atunci când nu le place fața arbitrului, jocul modest al favoriților sau altceva să-l sară fără a provoca incidente.Astfel, ultrasul nu va mai reuși să întrerupă meciul.

    Sistemul de supraveghere video (VOLOTV), cel mai modern din lume, va permite înregistrarea nunților,botezurilor,orgiilor sexuale și a diferitelor emisiuni ale PDL-ului sau diferitelor ocazii pentru o sumă modică.

    Accesul pe stadion se va face pe bază de grupă sanguină ( fiecare grupă având intrarea ei).Cardurile de acces, nesosite încă, vor fi personalizate și vor avea cititor de retină și amprente pentru a împiedica falsificarea sau împrumutarea acestora vecinilor

    Parcarea supraetajata făcută pe locul fostei unități militare, își așteaptă clienții.Capacitatea parcării este exact cât numărul capacității stadionului (16.000 locuri).Costul locului de parcare pe durata celor 90 de minite este de 10 euro+TVA (la cursul zilei) Atenție: Prelungirile se vor taxa suplimentar 
     Punctul forte al stadionului îl reprezintă pista de atletism de pe acoperișul rabatabil al stadionului,aflat la 50 metri distanță de sol.Încă se mai  soluții pentru aruncatul greutății, suliței sau săritura cu prăjina  ( pentru a nu pierde greutatea, sulița sau săritorul).

    Pentru inaugurarea stadionului se vor monta mese şi grătare pentru mici,bere şi diferite obicte de reclamă electorală marca PDL.
    Echipa noastră va juca meciul de inaugurare împotriva vestitei formaţii Avântul Victoria Barcanesti proaspăt câştigatoare a cupei oraşelor,comunelor şi satelor din România, un meci mai mult decât dificil.
     Sperăm că odată cu această inaugurare toţi PSD-istii,PRM-istii şi cei care nu credeau că proiectul avocatului Volosevici va fi finalizat cu succes ,vor sta la cozile de la intrarea în stadion (după grupa sanguină) şi vor fi alături de noi în tribune.
Imagine preluata de pe www.Rpsu.blogspot.com 

 
VOLO TE IUBIM...................CĂ CA TINE NU GĂSIM!!!!!



3 comentarii:

kaLoo spunea...

Hai ca ai fost bun la faza asta :)))

O sa renoveze astia stadionu cand o zbura porcu!

bufcris spunea...

Foarte tare pamfletul! Felicitari! ;)

Anonim spunea...

maine poimaine ma vedeti zburand

free counters