vineri, 6 noiembrie 2009

PETROLUL PLOIEŞTI-Steaua II Bucureşti Liga II etapa XIII


Ceea ce acum mulţi ani era un derby acum se reduce doar la o echipă PETROLUL lăsată în liga II de nişte oameni fără scrupule şi o echipă Steaua II care doreşte creşterea jucătorilor pentru echipa mare. Veniţi după o serie de meciuri bune,cu publicul din ce în ce mai aproape de echipă,PETROLUL va încerca să câştige toate punctele puse în joc.
Având avantajul terenului propriu şi al statisticilor (nu a pierdut nici un meci acasă),băieţii lui Vivi Răchită promit fanilor un meci de zile mari şi îşi doresc că şi noi,suporterii să fim la înălţimea aşteptărilor. Tocmai de aceea, şi meciul din runda viitoare este tratat cu maximă seriozitate de ploieşteni.

ANTRENAMENTE LA CRÂNGUL LUI BOT

Pentru a menaja terenul de pe Ilie Oană,conducerea clubului a luat decizia de a efectua antrenamentele la baza din Crângul lui Bot.Astfel după ceva timp baza este iar funcţională cu toate că managerul clubului spune că mai este de muncă pentru a o aduce la standarde înalte.

LOTUL DE JUCĂTORI


Pentru meciul de duminică Vivi Răchită are la dispoziţie întreg efectivul, cu excepţia lui Adrian Crăciun, indisponibil pentru o perioadă mai lungă de timp, neexistând alte absenţe în lotul "găzarilor". Astfel, din această săptămâna a revenit la antrenamente şi Gabi Crăciun, refăcut după o accidentare ce l-a ţinut în afară gazonului la ultimele meciuri, iar Cristi Vlad, intrat pe parcursul reprizei a doua în meciul de la Breaza, se pregăteşte normal alături de coechipierii săi. Totodată, după ce toată săptămâna trecută a participat la o acţiune a lotului naţional "U 17", juniorul Bogdan Năstase s-a întors, de marţi, sub comandă lui Valeriu Răchită.

BRIGADA DE ARBITRII

Bogdan Hanceariuc (Iaşi) ajutat de Cătălin Teodor (Brăila) şi Florin Hanca (Aiud). Observatori au fost delegaţi Costin Toma (Piatra Neamţ) şi Nicolae Sânge (Berceni-Ilfov).

DECLARAŢIE VIVI RĂCHITĂ


“Este un meci pe care trebuie să-l câştigăm neapărat, dar nu va fi uşor, chiar dacă adversarii nu pot conta pe 3-4 jucători. Steaua are o echipă arţăgoasă, care aleargă mult, cu copii selecţionaţi din toată ţara pentru academia clubului. Sperăm ca, după ultimele rezultate bune, să avem cât mai mulţi spectatori pe stadion, pentru că avem nevoie de susţinerea lor”

INTRARE PE BAZĂ DE BILET

Aşa cum fanii petrolişti s-au obişnuit,clubul PETROLUL va pune în vânzare bilete pentru meciul cu Steaua II.Preţul acestora sunt că şi etapa trecută 3 Lei Peluză,5 Lei Trib II şi 10 Lei Trib I.

Niciun comentariu: