duminică, 29 noiembrie 2009

Victorie, în sfârşit victorie !

După 3 egaluri consecutive, PETROLUL a câştigat la Chiajna cu scorul de 3-2, datorită reuşitelor din prima repriză ale lui Budescu, Daniel Chiriţă şi Pompiliu Stoica. De reţinut faptul că ilfovenii sunt cotaţi ca una din cele mai bune echipe ale seriei I.

Revanşă faţă de suporteri

Petrolul a fost susţinută in partida de la Chiajna de aproximativ 250 de persoane, care au cântat indiferent dacă tabela arăta 1-0, sau 2-3. Aceast meci se poate considera o revanşă faţă de suporteri, deoarece Petrolul nu mai obţinuse victoria de 3 meciuri.

Declaraţii după meci

Vivi Răchita "Nu a fost o victorie de şase puncte, deoarece noi nu avem ca obiectiv promovarea. Obiectivul nostru este să creem o echipă pe măsura numelui Petrolul . Dacă este să fim pe un loc de promovare , nu ne vom da la o parte . Am închis jocul în repriza a doua pentru că sunt trei puncte în deplasare. O treime din golurile marcate în Liga Campionilor se datorează loviturilor libere. De aceea şi pentru noi este important să fructificăm loviturile libere pe care le avem. Budescu este un jucător de valoare şi nu eu i-am spus să îl copieze pe Claudiu Niculescu, dar şi-a schimbat mentalitatea şi este pe drumul cel bun"


Prea multe nu sunt de spus după acest joc, decat Ole Ole, mulţumim PETROLULE !

Niciun comentariu:

free counters