sâmbătă, 2 ianuarie 2010

UNDE JUCAM RETURUL??


Până mai ieri toţi ne-am gândit când vor începe lucrările la Ilie Oană.Iată că astăzi, din stadionul nostru nu a mai rămas decât Trib I (``reuşita`` lui Calotă) şi gazonul (unul dintre cele mai bune din ţară,Părerea mea).Acum gândul iubitorilor de fotbal se îndreaptă către întrebarea :RETURUL UNDE O SĂ-L JUCĂM? în cazul în care FRF nu va permite disputarea partidelor pe Ilie Oană.
 Mai jos o să înşir stadioanele pe care la ora actuală conducera FCP le are în vizor:
 
 CAMPINA:
 Are un stadion frumuşel, circa 2500 de locuri, omologat pentru Liga II.Avantajul acestei arene este că pentru a evolua ar trebui plătită decât o chirie si nu investiţi bani în infrastructură.Un alt avantaj îl constituie ``foamea`` de fotbal al locuitorilor din Campina şi din Valea Prahovei, Petrolul putând  aduna lejer 1000-1500 de spectatori la meciuri.
 




  

PLOPENI:
 Stadion de 4000 locuri dar cu dezavantaje.Trebuiesc investiţi bani în tribune şi poate şi în gazon.Avantajele acestei locaţii sunt: apropierea de Ploieşti (14km) astfel se estimează că în jur de 2000 de oameni vor participa la meciuri.Un alt avantaj este culoarea politică a primarului (PD-L).Un alt dezavantaj este că terenul este concesionat lui Marian Manea.




 STREJNIC:
 Singurul avantaj este locaţia, la 5 km de Ploieşti iar Ploiestenii ar venii în număr mare la stadion.Stadionul beneficiază de 850 locuri dar se poate stă şi după garduri de jur împrejurul stadionului.Problema este că acolo nu suntem doriţi. Un alt avantaj ar fi că directorul Conpetului, Claudiu Colesiu, este pedelist şi este simpatizant al formaţiei-fanion a judeţului!



Voi unde ati vrea ca  echipa sa evolueze????

5 comentarii:

1acolo spunea...

Părerea mea e ca Plopeni este varianta cea mai buna ...

Anonim spunea...

da , si eu as prefera Plopeniul , dar daca intr-adevar terenul este concesionat lui manea tradadorul , mai bine NU , as prefera in acest caz Campina.... oricum , Strejnic NU ....

LuP4eVeR spunea...

@1acolo Plopeniul este mai accesibil fata de Campina dar nu vreau sa ajungem la mana lui Manea.
@Anonim Campina este din cate am inteles prima varianta

galbenalbastru spunea...

parca vad o coloana de masini , mergand spre Campina sau Plopeni , cu fulare si steaguri galben-albastre...

Anonim spunea...

Doamne , ce stadion se face la Arad pe locul actualului stadion.... 87 milioane euro.... de unde au astia atata bani si la Ploiesti doar 6 milioane? de ce la ei se poate (inclusiv tribune acoperite) si la noi , nu? poate cineva sa ma edifice? sau suntem noi blestemati sa fim mereu in coada ?

free counters