miercuri, 3 februarie 2010

Amicalele din Antalya

Petrolul pleacă astăzi (3 februarie) în Antalya pentru a efectua cel de-al doilea cantonament din pauza competiţională. Lotul ales de Vivi Răchită este format din 24 de jucători A. Vlad, Şerban (portari) - D. Chiriţă, M. Tudor, Bozga, Şomodean, I. Neagu, P. Stoica, Cosic, Cr. Vlad, G. Crăciun, Neagoie, Benga, Plămadă, Brânză, Steriu, Opriţa, C. Stoica, Budescu, Cataramă, L. Mihai, Dimbi, Pop, Radchenko (jucători de câmp).
În Turcia, ploieştenii vor întâlni 5 formaţii, dintre care 4 sunt de prim eşalon:

Turkyemspor Berlin - formaţie care joacă in Regionala Nord din Germania şi ocupă locul 11. Echipa este înfiinţată în anul 1978, iar ca palmares este câştigătoare de 5 ori a Cupei Berlinului. Meciul cu aceştia se va desfăşura pe 5 februarie.

Tobol Kostanay - echipă din prima ligă din Kazakhstan, ocupanta locului 4, care participă adeseori în primele tururi ale competiţiilor europene. Are un palmares destul de bogat, fiind câştigatoarea Cupei UEFA-Intertoto în anul 2007, clasată de 4 ori pe cel de-al doilea loc în campionat şi câştigătoare a cupei din Kazakhstan o singura dată în 2007. Meciul se va juca pe 7 februarie.

Arsenal Kiev - probabil cea mai puternica echipă dintre cele 5. Este ocupanta locului 9 în prima ligă din Ucraina. Aici evoluează şi fostul rapidist Ionuţ Mazilu. Meciul cu ucrainienii se va juca pe 9 februarie.

HB Koge - este o echipă din prima ligă daneză care îl are ca antrenor pe fostul căpitan al Lituaniei, Aurelijus Skarbalius. Ocupă locul 12, iar meciul se va juca pe data de 12 februarie.

FC Dacia Chişinău - club de fotbal din Republica Moldova, care evoluează in Divizia Naţională. Palmaresul lupilor galbeni (după cum singuri îşi spun) stă doar în participări în Cupa UEFA. Acesta o să fie ultimul meci din Antalya, şi se va desfăşura pe data de 14 februarie.

Niciun comentariu:

free counters