vineri, 19 martie 2010

Sportul Studentesc-PETROLUL Liga II etapa XX

Mai sus este o fotografie de când Petrolul şi Sportul se înfruntau în prima liga - sezonul 2001-2002 (sursa foto: Mediafax).
Altădată meci în Liga I, acum amândouă echipele se bat pentru accederea în prima divizie. Amânat cu o săptămână derbz-ul ligii a II a dintre Sportul si Petrolul are să isi consume episodul de anul acesta
duminică la BuCUResti!
Întotdeauna, în liga secundă, meciurile dintre Petrolul Ploieşti şi Sportul Studenţesc au depăşit cumva barierele eşalonului secund. O întreagă pleiadă de jucători cu care s-ar mândri orice formaţie din Liga a II-a va fi „desfăşurată” duminică, în Regie, acolo unde, de la ora 13.00, „studenţii” şi „lupii” au acelaşi obiectiv: câştigarea celor trei puncte şi consolidarea şanselor la promovare.
Vivi Răchită are la dispozitie pentru meciul din Regie tot lotul (cu exceptia juniorului Marian Pop si a portarului George Stefan plecat cu lotul national).De astfel Vivi a declarat că primul 11 il va schita cu cateva ore inaintea meciului, din acesta făcând parte jucătorii cei mai in formă.
Partida dintre Sportul şi Petrolul se va desfăşura duminică, de la ora 13.00, şi va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Gheorghe Mihai Prodan (Cluj Napoca) - Florin Tudorel Potora (Turda) şi Marius Nicoară (Băile Herculane). Observatori din partea FRF vor fi Valeriu Ioniţă (Bucureşti) şi Florea Voinea (Bucureşti). Întâlnirea va fi transmisă în direct de către canalul Sport.Ro.

Declaratie Vivi înaintea meciului "Sportul este o echipă cu tradiţie, joacă un fotbal plăcut şi, sincer, mi-aş dori să revină pe prima scenă a fotbalului românesc. În plus, după părerea mea, Curelea şi Ferfelea sunt cei mai buni atacanţi din eşalonul secund, sunt doi jucători care pot evolua oricând la o echipă de prim eşalon"

Linii de clasament

General
2. Sportul Studentesc 19 11 3 5 37-15 36 (+6)
5. Petrolul Ploiesti 19 8 8 3 28-14 32 (+2)

Acasa
1. Sportul Studentesc 10 8 1 1 28-4 25

Deplasare
7. Petrolul Ploiesti 9 3 3 3 13-11 12

Ultimele rezultate

Sportul: 1-0 cu Concordia Chiajna (acasa), 2-3 cu Victoria Branesti (deplasare).
Petrolul: 2-2 cu Sageata Stejaru (deplasare), 2-0 cu FC Snagov (acasa).

În tur

Petrolul Ploiesti - Sportul Studentesc 1-1 (1-0)
Marcatori: Cr. Vlad (27)/Ferfelea (66).


INFO DEPLASARE
Pentru meciul cu Sportul Studentesc se vor pune la dispozitie doua autobuze galbene. Se pleaca de la Stadionul "Ilie Oana" - duminica, ora 10:30! Pretul va fi in jur de 6-7 RON. In mare, s-a stabilit ca acestea sa fie destinate celor de Tribuna I ori a doua! Asta nu inseamna ca se va interzice cuiva optiunea asta.
Grosul galeriei va face deplasarea cu trenul - ora 9:30 la Gara de Vest.



Niciun comentariu:

free counters