vineri, 30 aprilie 2010

PETROLUL-Delta Tulcea 01.05 ora 13:00Sâmbătă cu începere de la ora 13:00 FCP va da piept cu pescarii de la Tulcea.
Cu moralul la cote maxime după seria excelentă din ultima perioadă, petroliştii vor aborda duelul cu Delta Tulcea cu gândul la o victorie ce i-ar apropia şi mai mult de primul eşalon. Delta, cu o prezenţă constantă în ultimele sezoane în lupta pentru promovare, reprezentând mai mereu o nucă greu de spart. În plus, ploieştenii nu uită că ultima lor înfrângere din actuala stagiune datează din etapa a X-a, chiar de la meciul de la Tulcea, aşa încât există şi o revanşă de luat.
La fel ca şi la ultimele meciuri, Vivi Răchită se confruntă cu probleme mari de efectiv. Lista indisponibililor rămâne numeroasă, iar Cosic, G. Crăciun, Neagu, Neagoie, Pop şi A. Crăciun nu vor putea evolua, cu siguranţă, în etapa din weekend. Şanse mici să intre pe teren au Radchenko şi Constantin Stoica, cei doi începând, abia de astăzi, să participe la antrenamente, fără a se afla, însă, la capacitatea maximă.
Vivi a declarat pentru LigaII.ro "Ne cunoaştem foarte bine adversarii. I-am urmărit în meciurile pe care le-au susţinut la Breaza şi la Chiajna şi ştim foarte bine cât de periculoşi pot fi. Cred, însă, că totul depinde doar de noi, trebuie să ne facem jocul nostru obişnuit. Le-am spus şi jucătorilor să fie constienţi că se află în faţa unui moment important, că au o şansă mare pe care trebuie să o valorifice"
În altă ordine de idei începând de ieri PETROLUL s-a întors la Crângul lui Bot, cantonamentul arătând acum la standarde înalte, acolo unde vor rămâne până la partida cu Delta. "Pot să spun că ne-am întors acasă. Avem toate condiţiile de pregătire aici, practic totul este la superlativ", a mărturisit Vivi Răchită, managerul petroliştilor fiind cel care s-a zbătut ca echipa să revină la Crângul lui Bot.
Partida dintre Petrolul şi Delta Tulcea se va disputa sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul "Ilie Oană". Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă formată din Florin Ghimbăşan (Braşov) - Stelian Slabu (Braşov) şi Dan Lucian Ilieş (Braşov). Arbitru de rezervă va fi Bogdan Anghelinei (Galaţi), iar ca observatori au fost delegaţi Sorin Vădana (Cluj) şi Constantin Constantinescu (Slatina).

Linii de clasament


General

3. Petrolul Ploieşti 26 12 11 3 43-17 47
5. Delta Tulcea 26 13 7 6 28-15 46

Acasa

4. Petrolul Ploieşti 13 7 6 0 23-4 27

Deplasare

6. Delta Tulcea 13 5 4 4 13-11 19

Ultimele meciuri

Petrolul: 2-0 cu Dunărea Galaţi (deplasare), 4-0 cu FCM Bacău (acasă).

Delta: 3-1 cu Victoria Brăneşti (acasă), 2-1 cu Concordia Chiajna (deplasare).

În tur

Delta Tulcea - Petrolul Ploieşti 1-0

Delta Tulcea este ultima echipă care a reuşit să câştige în fata galben albaştrilor in etapa X.

Meciul va fi televizat de SPORT.RO

Niciun comentariu: