marți, 18 mai 2010

Petrolul a început curăţenia şi împrospătarea!

radchenko1
FC Petrolul Ploiesti a luat decizia de a renunta la serviciile fotbalistului Roman Radchenko, ucraineanul nemaiputand evolua, oricum, in acest final de campionat din cauza unor probleme medicale. Cum Radchenko nu intra in planurile conducerii tehnice nici pentru sezonul viitor, cele doua parti au decis sa intrerupa de comun acord colaborarea.
Roman Radchenko a sosit in iarna la Petrolul si a evoluat in opt partide, inscriind doua goluri, ambele in intalnirea cu FCM Bacau.







mariusene* La primul antrenament din aceasta saptamana al "galben-albastrilor" a aparut si atacantul Marius Ene, ultima data la Farul Constanta. Ene, care va implini 28 de ani pe 22 mai, este liber de contract dupa despartirea de formatia dobrogeana, dar, conform regulamentului, nu mai poate evolua pentru Petrolul in acest final de campionat. El va participa in continuare la antrenamentele lui Vivi Rachita, putand ca, la vara, sa semneze un contract cu gruparea ploiesteana. Ene s-a mai aflat in pregatiri cu Petrolul si in vara, atunci cand, pana la urma, a ajuns la Farul Constanta.

Niciun comentariu:

free counters