vineri, 21 mai 2010

Petrolul Ploiesti - Gloria Buzau/Fara pasi gresiti

Petrolul va intalni, maine, pe Gloria Buzau, intr-o partida in care nu ia in calcul decat varianta victoriei, singura care o poate mentine cu sanse mari in cursa pentru promovare. Meciul va incepe la ora 11.00 si se va disputa pe stadionul "Ilie Oana".
gloria-petrolulNeinvinsi din 17 octombrie 2010, "galben-albastrii" nu concep sa se impiedice in disputa de pe teren propriu cu Gloria Buzau, constienti fiind faptul ca orice pas gresit poate conta decisiv in lupta pentru accederea in primul esalon. Totusi, chiar daca pornesc cu prima sansa, petrolistii trateaza meciul cat se poate de serios, cu atat mai mult cu cat stiu ca buzoienii au nevoie de un rezultat pozitiv pe "Ilie Oana" pentru a mai putea spera in evitarea retrogradarii. "Vom intalni o echipa care are in componenta jucatori experimentati si, chiar daca se confrunta cu destule probleme, inca mai spera ca se va salva de la retrogradare. Trebuie sa tratam meciul serios si sa castigam, iar buzoienilor le doresc sa se impuna in ultimele trei confruntari si sa-si pastreze locul in cel de-al doilea esalon", a spus Valeriu Rachita. Managerul general al "gazarilor" se confrunta cu aceleasi vechi probleme de efectiv, cunoscute fiind indisponibilitatile lui Cosic, Neagoie, Neagu, Pop si Adrian Craciun. In schimb, va reveni in lot Gabriel Craciun, cel care in meciul cu Steaua II si-a efectuat etapa de suspendare.
Partida dintre Petrolul si Gloria Buzau va fi condusa de catre o brigada formata din Gheorghe Mihai Prodan (Cluj Napoca) - Fodor Joszef (Odorheiu Secuiesc) si Gabriel Sabin Stroe (Pitesti). Arbitru de rezerva va fi Cristina Bujor (Bucuresti), iar ca observatori din partea FRF au fost delegati Vasile Curt (Constanta) si Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin). Altfel, oficialii ploiesteni au primit asigurari din partea firmei careia ii apartine tribuna mobila ca peluza va fi reinstalata pana la ora meciului de astazi.
Vizita in cantonament
Aflati, de ieri, in cantonamentul de la Crangul lui Bot, petrolistii au fost vizitati, aseara, de primarul Andrei Volosevici si de un grup de circa 30 de suporteri. "Domnul primar a venit sa ne incurajeze si, in acelasi timp, a dat asigurari ca se vor gasi solutii pentru finantarea echipei si pentru un stadion pe care sa evoluam din vara. Totodata, au fost demontate toate zvonurile care au inceput sa apara in ultima vreme, iar Petrolul, daca va promova, va juca in primul esalon. Eu cred ca a fost o discutie constructiva, mai ales ca au participat si reprezentantii suporterilor", a mentionat Vivi Rachita. "Suporterii le-au transmis jucatorilor sa stea linistiti ca nu vor pune presiune pe ei. Au inteles ca toata lumea isi doreste promovarea si ca vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a ajunge in Liga I", a mai adugat managerul general al ploiestenilor.

Linii de clasament
General
3. Petrolul Ploiesti   30   16   11   3   52-17   59
14. Gloria Buzau     30   11     7  12  32-36   32*
* Gloria a fost penalizata cu 8 puncte pentru neindeplinirea baremului in editia trecuta a Ligii I
Acasa
4. Petrolul Ploiesti   15   9   6   0   28-4   33
Deplasare
10. Gloria Buzau     15   4   4   7   13-20  16
Ultimele rezultate
Petrolul: 3-0 cu Steaua II (deplasare), 3-0 cu Tricolorul Breaza (acasa)
Gloria: 0-1 cu Victoria Branesti (acasa), 2-4 cu Concordia Chiajna (deplasare)
In tur
Gloria Buzau - Petrolul Ploiesti 0-0
Programul etapei a XXXI-a
Petrolul Ploiesti - Gloria Buzau, Victoria Branesti - Dunarea Giurgiu, Sportul Studentesc - Tricolorul Breaza, Sageata Stejaru - Concordia Chiajna, FC Botosani - Delta Tulcea, FC Snagov - Steaua II Bucuresti, Dinamo II Bucuresti - FCM Bacau. Partida Farul Constanta-CSM Rm. Sarat nu se disputa, constantenii nefiind programati in aceasta etapa. Dunarea Galati sta.

Sursa FcPETROLUL.RO

Niciun comentariu:

free counters