sâmbătă, 15 mai 2010

Steaua II-PETROLUL liga II etapa XXX



 UPDATE: Cu o victorie astăzi fie ea şi la limită PETROLUL egalează la puncte Sportul Studenţesc (care a facut doar egal (1-1) cu Rm. Sărat şi se distanţează la 5 puncte de Fc Snagov care a fost încurcată de Breaza).Sunt sigur că Vivi o să reuşească să îşi motiveze jucătorii.Deci cu toţii astăzi la Bucureşti sau măcar în faţa televizorului.HAI PETROLUL!!!
Duminică cu începere de la ora 13 Ploieştenii întâlnesc oiţele mici.
Cu doar 5 meciuri până la finalul actualei stagiuni si cu obligaţia ca fiecare meci să fie tratat ca o finală PETROLUL are doar o singură opţiune....VICTORIA!!!Ambele echipe sunt "campioanele" egalurilor Petrolul având 11 iar oiţele 10 dar Vivi nu vrea să i-a în calcul decât victoria ."Mergem să câştigăm la Steaua", a spus Vivi Răchită, cel care aşteaptă de la jucătorii săi să dea dovadă de concentrare şi să trateze cu maximă atenţie confruntările din acest final de campionat. Obişnuit, deja, să se confrunte cu o avalanşă de indisponibili, managerul general al ploieştenilor va avea din nou probleme să alcătuiască lotul de 18 jucători pentru întâlnirea din "Ghencea", atâta vreme cât, după partida cu Tricolorul Breaza, i-a pierdut şi pe Gabi Crăciun, suspendat, şi Roman Radchenko, accidentat.
Meciul va fi condus de o brigadă alcătuită din Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe) - Dan Vasile Popescu (Buzău) şi Cătălin Liviu Guloiu (Buzău), observatori fiind delegaţi Silviu Mocanu (Arad) şi Ioan Pârcălab (Bucureşti).

Suporterii ploieşteni care vor să facă deplasarea în Ghencea sunt aşteptaţi duminică dimineaţă, la ora 10.00, la stadionul "Ilie Oană", de acolo de unde vor pleca 3 autobuze spre Bucureşti, costul deplasării fiind de 5 lei.

Linii de clasament

General

10. Steaua II Bucureşti 28 10 10 8 31-24 40
3. Petrolul Ploieşti 29 15 11 3 49-17 56

Acasa

12. Steaua II Bucureşti 14 6 5 3 18-13 23

Deplasare

2. Petrolul Ploieşti 14 6 5 3 21-13 23

Ultimele rezultate

Steaua II

meci amânat cu Victoria Brăneşti (d), 2-2 cu Concordia Chiajna (a)

Petrolul

3-0 cu Tricolorul Breaza (a), 1-0 cu CSM Râmnicu Sărat (d)

În tur

Petrolul Ploieşti - Steaua II Bucureşti 1-1

Niciun comentariu:

free counters