vineri, 3 septembrie 2010

ROMÂNIA TREZEŞTE-TEEEEEEEEEEEEEEEEE

Debut cu stângul pentru echipa naţională a României în preliminariile pentru Campionatul European din 2012, după o remiză cu una dintre cele mai slabe echipe din grupă, Albania, scor 1-1.
Elevii lui Răzvan Lucescu au început în forţă meciul şi au avut o ocazie imensă de gol încă din primul minut însă bara s-a opus la reluarea lui Marica. În minutul 23, Deac a fost la un pas să prindă vinclul cu un şut splendid însă portarul albanez are o reflex bun şi scoate în corner. Încet-încet, prospeţimea jucătorilor noştri s-a stins iar pauza a găsit un 0-0, numai bun de ajustat.
Repriza a doua începe la fel de bine pentru naţionala României însă golul lui Marica, din minutul 52, este anulat pentru o poziţie de ofsaid. Bogdan Stancu, unul dintre cei mai în formă jucători din Liga I, este introdus pe teren în minutul 63 iar atacantul stelist deschide scorul, în minutul 80, cu o reluare din apropierea porţii. Golul nu a fost însă izbăvirea, aşa cum au crezut suporterii români, ci doar focul de paie pentru că albanezii egalează în minutul 88, prin lovitura de cap a lui Muzaka.
Daniel Niculae nu a reuşit să marcheze în poarta albanezilor / Foto EPA
Finalul l-a găsit pe selecţionerul Răzvan Lucescu sub tirul spectatorilor prezenţi pe stadionul din Piatra Neamţ, care i-au cerut vehement demisia.
Marţi, România va evolua, în deplasare, împotriva naţionalei Belarusului.
Răzvan Raţ, în duel cu Klodian Duro / Foto EPA

Niciun comentariu: