vineri, 10 septembrie 2010

Stiri FC PETROLUL

Inca un transfer
Pe ultima suta de metri inainte de inchiderea perioadei de transferari, Petrolul a reusit sa-si completeze lotul cu inca un jucator, ploiestenii imprumutandu-l pentru un sezon, de la Otelul Galati, pe fundasul dreapta Marian Carja. In varsta de 23 de ani, Carja a mai lucrat cu Vivi Rachita si in perioada CSM Ploiesti. El se antreneaza, deja, alaturi de petrolisti, dar nu intra in calcule pentru meciul de duminica, cu Unirea Alba Iulia.
Tot in aceste zile, „lupii” au fost aproape sa mai dea o lovitura de marca. La ultimele antrenamente ale „galben-albastrilor” a participat si mijlocasul Marian Aliuta, iar acesta a semnat, chiar, contractul cu Petrolul. Insa, din cauza unor probleme medicale pe care le-a acuzat la spate, fiind vorba, se pare, despre o hernie de disc, transferul experimentatului mijlocas a căzut, cel putin pentru moment. „Mi-a spus ca nu poate juca si ca, probabil, va trebui sa mearga sa se opereze. Este posibil ca, in situatia in care lucrurile merg bine, sa reluam colaborarea de la iarna”, a recunoscut Vivi Rachita.
 
Cadou pentru galerie
Oficialii FC Petrolul Ploieşti au decis sa le ofere un cadou membrilor galeriei, in semn de apreciere pentru atasamentul de care acestia dau dovada, cu fiecare prilej, fata de echipa favorita. Astfel, la meciul de duminica, cu Unirea Alba Iulia, membri galeriei vor avea intrarea libera la tribuna mobila, ce va fi amplasata in spatele portii din stanga tribunei principale a arenei „Conpet”. „Lupii galbeni” vor avea acces la aceasta peluza doar pe baza unor invitatii, ce le vor fi inmanate duminica dimineata, la stadionul de la Strejnic, incepand de la ora 9.30. Pentru toti ceilalti spectatori, accesul se va face la tribuna I, costul unui bilet fiind de 10 lei. Partida dintre Petrolul si Unirea Alba Iulia va incepe la ora 12.00.
 

Niciun comentariu:

free counters