luni, 13 decembrie 2010

ADINA BARBU, CEL MAI SEXY FAN A PETROLULUI, A ÎNCINS ATMOSFERA LA PETRECEREA "LUPILOR"





Vineri, la restaurantul Best, a fost organizat banchetul Petrolului, eveniment la care au participat aproape toţi cei care simt, trăiesc şi muncesc la clubul galben-albaştrilor dar şi invitaţi de onoare cuprinzând foste glorii, politicieni şi artişti.

Într-o atmosferă fină şi relaxată, ambient creat în noua locaţie a preşedintelui echipei, Andi Crângu, au descins, rând pe rând, invitaţii de onoare. La braţ cu prietenele sau soţiile, fotbaliştii şi antrenorii Petrolului au apărut printre primii, urmaţi ca la un semn de foste glorii precum fraţii Mircea şi Puiu Dridea, Mihai Ionescu, George Marin, Camil Oprişan, Octavian Dincuţă, Edi Iuhas sau Petrică Butufei. Au urmat politicieni de la mai multe partide în frunte cu primarul Andrei Volosevici. Cu toţii visând, probabil, la o familie mare a Ploieştiului atunci când vine vorba despre echipa fanion a urbei! Cu toţii aderând la un program pe termen mediu, prin care acest simbol să nu cadă în desuetudine! Cel puţin aşa am înţeles noi, sesizând concordia părţilor "la o cană cu vin"!

Apoi, în acorduri de cafe concert, au apărut artiştii care fac acel remarcat reality-show săptămânal despre petrolişti, la Sport.ro. Iar bonus, pentru că fără asta nu mai eşti de bon ton, a fost introdusă în scenă şi focoasa Adina Barbu, "noua Nicoleta Luciu" (foto), o brunetă frumoasă şi sexy, dotată la 1,70m şi 52kg, cu un bust considerabil chit că "performanţa" este apanajul chirurgiei plastice!

Sursa foto : Libertatea
Sursa Stire Liga2.ro

Niciun comentariu:

free counters