sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Un MERCENAR....numit BUDESCU!

Ieri dimineata Budescu declara pentru Liga2.ro "Am fost la o discuţie, însă de aici şi până la a semna un contract este cale lungă! Mă mai gândesc dacă este momentul potrivit să trec la altă echipă! Aş vrea să rămân la Petrolul şi să pun umărul lapromovare. Ar fi prima performanţă majoră din cariera mea de fotbalist". 
Si iata ca tot ieri in jurul serii pica bomba!

Budescu a semnat cu Astra!


Nu spun ca nu a facut un lucru bun, ca a semnat cu un club de liga I DAR astra?El care se dadea mare Petrolist, sa semneze cu ieiechipa mia.Problema se puna ca Budescu a semnat cu astra fara ca nimeni din conducerea FCP sa stie. (la sedinta consiliului local in jurul orei 12 Vivi spunea ca stie de dorinta astrei dar nu crede ca se va materializa.La ora 16 Vivi era multumit de decizia CL si stia ca astra s-a inteles cu luca si bercea dar totusi nu credea ca Bude va semna). Iata ca la ora 18 prin surse de incredere de pe langa cimitir Vivi a aflat ca Bude a SEMNAT CU astra DE LA ORA 12!!!!
Acum vreau sa vad care va fi soarta lui Tudor si C.Stoica....ei doi ramanand ultimii jucatori aflati sub contract cu Bercea si Luca.
In alta ordine de idei Vivi a declarat aseara pentru DoarPetrolul.ro ca Pe de altă parte -pot să vă spun ca suntem aproape de a prelua societatea! Acţionari vor plăti datoria către ANAF şi-n cel mai scurt timp totul se va rezolva!"
Probabil acum cei doi fosti investitori (muriti in pula mea odata) au facut rost de bani.!!!

Drum sbuciumat in liga I Bude....acolo langa cimitir sau la Giurgiu.Dumnezeu sa te ierte!!! ca noi nu te vom ierta NICIODATA!!!

Niciun comentariu:

free counters