sâmbătă, 12 februarie 2011

Doar 0-0 cu Săgeata Stejaru

Astăzi la Strejnic în prezenţa a aproximativ 200 de spectatori, FCP a remizat 0-0 cu Săgeata Stejaru.
Pentru Petrolul au evoluat: Ramniceanu (86 Manea) - Carja (66 Tudor), Ljubinkovic (46 Paun), Plecanciuc (46 Cuciula), P. Stoica (75 Grumic) - Benga (57 Barbu), Cr. Vlad (46 L. Mihai) - Garleanu (66 Catarama), Buhusi (66 Buhaescu), Fl. Dumitru (57 C. Stoica) - Oprita (75 Morosanu).
După acest meci Vivi a declarat: "Sunt multumit de cum s-au angrenat la efort jucatorii mei, am avut si cateva ocazii bune de gol.Mai avem o luna pana la inceperea campionatului, timp in care vom pune la punct angrenajul, vom cauta sa omogenizam echipa, iar pe 12 martie fata Petrolului va fi cu totul alta"


ANDREI VLAD a părăsit echipa.Acesta l-a informat telefonic pe Vivi că nu mai poate continua la Petrolul.Din câte se pare acesta a fost nemulţumit că odată cu aducerea portarului Campar, postul de titular nu mai era sigur.
În aceste condiţii Vivi l-a adus la echipă pe juniorul Florin Manea (16 ani), acesta urmând ca mâine să plece împreună cu echipa în Antalya.


"M-a sunat aseară şi mi-a spus că e presiunea prea mare şi că nu poate rezista!A văzut că l-am adus pe Campar şi o fi crezut, probabil, că postul de titular este deja acontat. Campar e accidentat şi nu merge în Antalya, aşa că Vlad avea şansa să demonstreze, în meciurile de pregătire, că putea fi prima soluţie pentru poarta echipei. Însă, din câte se vede, a refuzat competiţia", a explicat Vivi.

Niciun comentariu:

free counters