joi, 10 februarie 2011

Vom avea muzeu...doar cu ajutorul nostru!!

Ieri preşedintele clubului Adi Crângu a declarat pe siteul oficial ca FC Petrolul va incepe colectarea de materiale pentru muzeu.Acesta va funcţiona în incinta noului stadion Ilie Oană.Conducerea clubului solicită ajutorul tuturor fanilor care posedă orice obiect (tricouri,insigne,steme,fanioane) încărcate de istorie să le doneze.Cei care doresc să facă acest lucru o pot face începând de astăzi la stadion, în intervalul orar 09-17 sau pot primii relaţii suplimentare la numarul de telefon 0769,061,392.
Ca un supliment, conducerea FCP a anunţat că toţi cei care vor dona obiecte, indiferent de numarul lor sau calitatea (să nu uităm de trecerea anilor peste anumite piese) vor primii un certificat personalizat de membru fondator, iar numele va fi trecut pe o plachetă ce va trona la intrarea în muzeu.
"Avem datoria să ne luptăm pentru identitatea noastră, pentru recuperarea trofeelor şi a celorlalte parţi ale istoriei noastre. Multe au ajuns pe cine ştie unde, dar am incredere în suporterii noştri, în fostele glorii şi în oamenii de bine care deţin materiale ce pot intregi viitorul nostru muzeu că ne vor ajuta in acest sens. Nu vom precupeţi niciun efort pentru a recupera cât mai multe dintre obiectele care sunt parte integranta a istoriei Petrolului, iar in acest sens fac apel şi la presa pentru a ne ajuta in demersul nostru" - a sustinut Alexandru Cringu.
Eu deja mă gândesc să donez acestui muzeu puţinul pe care-l deţin, o insignă datând din anul 1968 şi tricoul fară numar de la reeditarea finalei din 1995, primit în dar de la un prieten.Sper ca şi alţii să-mi urmeze gestul.Ştiu că şi Miţă, Găină sau Bogea sunt "proprietarii" unor astfel de "bijuterii"!!!

Niciun comentariu:

free counters