sâmbătă, 26 martie 2011

De la agonie la extaz....PETROLUL-UTA 3-2 (0-2) Oprita 2, Benga

Sambata, Strejnic, soare, coafura rezista.....vant...coafura rezista.....
Incepe meciul...Vivi arunca jucatorii in teren Zimmermann - Cârjă, Ljubinkovic (cpt), Plecanciu, P. Stoica - Duru, Benga - Fl. Dumitru, Buhuşi, Opriţa - C. Stoica.WTF domnul Trestioreanu avea dreptate....Cristi Vlad nu e capitan...ba mai mult e rezerva...Vreau sa plec..nu se poate ca un strain (Ljubinkovic) sa fie capitan...Parca mai rezist....Incepe meciul...Petrolul ataca iar Oprita suteaza putin pe langa poarta lui Vlad (da...Vlad acela care a fugit in iarna).La centru e Balaci..arbitrul fara zambet..In minutul 5 isi aduce aminte ca are fluier...il baga-n gura (nu putea sa-l bage in alta parte) si fluiera.11 metrii dupa un contact al capitanului (uff) nostru si un adversar.Se face deja 1-0 si era doar minutul 5.Petrolul isi revine ca dupa o serie de upercuturi al lui Bute.Florentin Dumitru executa o lovitura libera, cap Stoica dar mingia se duce putin pe langa poarta.Buhusi fura o mingie, intra in careu iar in loc sa traga se gandeste ca a obosit si pica in careu..arbitru ii arata galben pentru al motiva si al ridica de jos.
Cand toata lumea astepta golul egalizator al nostru uite ca marcatorul primului gol prinde o torpila de la 30 metrii sub bara lui Zimmermann...se face 0-2.Totusi ca sa-l motiveze pentru etapele viitoare pe acest marcator, Balaci il trimite cu cateva secunde inainte de finalul primei reprize la cabine cu un cartonas rosu in brate.Se termina repriza iar prin tribuna se aude ``Asta e...am luat bataie``, ``nu mai merg la Pitesti``.. etc...
In timpul pauzei nu stiu ce le-a zis Vivi jucatorilor (dar sigur nu de bine).Cert este ca in repriza secunda Petrolul intra cu o alta fata.
Jucam noi 11 ei 10....parca asa fotbalul e mai frumos...parca dumnezeu tine cu noi...Autobaza lui UTA se retrage in aparare...asa cum o face orice echipa (Da Razvan Lucescu), Petrolul ataca pe toate partile.Benga trimite un sut puternic de la 20 metrii, Vlad boxeaza.Acelasi Benga intra in careu iar un adversar il i-a si-l pune la pamant...11 metrii.Oprita fura mingia, si se facea ca nu stie unde este, o aseaza pe punctul cu var, isi i=a elan, trage si si si GOOOOLLL.PETROLUL revenea in joc.Cand totul era roz, eram pe val si atacam iata ca in minutul 69 (alt minut nu gasea..probabil ii place pozitia) Buhusi isi aduce aminte ca este in plus pe teren si iese si el cu rosu.10 minute mai tarziu Oprita (ba dar tu ai jucat singur) aresteaza mingia, dribleaza doi jucatori (al treilea se lega la sireturi) suteaza din interiorul careului sub bara.GGGOOOLLL PETROLUL 2 UTA 2.
Incepe nebunia in teren dar mai ales in tribune...Tribuna poarta jucatorii ca pe un val tunamii...ii poarta spre poarta adversa.Si iata...suspendatul Benga sta linistit in careul advers, asteptand si el o centrare, aceasta vine, se inalta da cu capul (ala mare cum zice un prieten pe Facebook) iar Vlad aducandu-si aminte ca a fost Petrolist o baga cu mana-n poarta.ESTE 3-2 Pentru noi!PETROLUL INTOARCE REZULTATUL CA LA PLOIESTI.Acum Petrolul tine de rezultat...Balas se uita la ceasul cu cuc si fluiera sfarsitul....
Am castigat gratie determinarii echipei, gratie unui Oprita cu o foarte mare pofta de joc, gratie unui public care a purtat echipa spre poarta adversa.
Cu o astfel de determinare aratata in urmatoarele etape putem lua o obtiune serioasa catre prima liga!

Niciun comentariu:

free counters