joi, 16 iunie 2011

Preturi bilete&abonamente

Aseară, în emisiunea „Direct la subiect”, de la Alpha TV, moderată de Marius Nica, managerul Petrolului, Vivi Răchită şi primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, au anunţat preţurile biletelor şi abonamentelor de la meciurile Petrolului susţinute pe teren propriu. 
Astfel, un abonament la toate meciurile Petrolului, care se vor desfăşura pe noul stadion „Ilie Oană”, va costa 150 de lei, la peluză, indiferent de competiţie (campionat, Cupa României, meciuri amicale). Un bilet la peluză va costa 10 lei, iar la tribune între 15 şi 20 de lei. „Indiferent de adversar, preţul biletelor rămâne nemodificat pe durata campionatului. Vrem ca în primul an de la revenirea în Liga I să aducem cât mai mulţi suporteri la stadion, iar pentru asta vor fi practicate preţuri minime”, a declarat managerul Petrolului, Vivi Răchită.  Până acum nu au fost stabilite şi locurile la lojă, însă acestea vor putea fi închiriate lunar, putând fi folosite în timpul săptămânii ca şi birouri. Atât abonamentele, cât şi biletele vor fi nominale şi, implicit, netransmisibile. 
Până la finalizarea lucrărilor la stadion (detalii AICI), respectiv 15 august, abonamentele şi biletele vor putea fi procurate de la magazinul oficial al clubului din incinta Galeriilor Comerciale din Ploieşti. 
Primele meciuri de pe teren propriu vor fi disputate pe stadionul din Buzău al echipei Gloria din localitate.

Niciun comentariu:

free counters