sâmbătă, 16 iulie 2011

Şedinţa de ieri

După cum bănuiesc că ştiti, ieri seară în peluză a avut loc şedinţa.Spicuiesc mai jos câteva dintre cele vorbite:
Despre stagiul de pregătire-Vivi sa arătat mulţumit de jocul echipei.Îşi mai dorea un amical în ţară dar a renunţat din cauza oboselii.
Contracte jucători- Majoritatea au contracte pe 2-4 ani (Komazec 4 ani, V.Negru 3 ani, Mitea 2 ani)
Situaţia juridică- Cică este doar o chestiune de zile, aceasta fiind rezolvată în proporţie de 99%.Rămâne să vedem.
Transferuri - vor sosi in urmatoarele zile doi-trei jucatori: un fundas central extrem de puternic "cu care am da o lovitura importanta - dintr-un campionat care trebuie sa se termine pe 30 iulie", un fundas stanga de la o formatie portugheza nou-promovata dar si un portar, care se afla deja in cantonament, de la Bari.
La această şedintă a venit şi primarul.Ca deobicei acesta a promis că stadionul se va termina pe data de 3 septembrie.Pe aceasta data va fi gata!". El a tinut sa dezminta ca ar fi probleme cu finantarea constructiilor la Arena "Ilie Oana". Totodată a ironizat zvonurile apărute acum ceva vreme in legătura cu acoperişul stadionului: "priviţi ce acoperiş din tablă avem! Cred ca e cea mai scumpa tabla de pe piaţă"!
El a lansat o invitaţie la adresa suporterilor:" Vreau ca 2-3 dintre voi să vină in consiliul de administraţie si să participe activ la deciziile pe care le ia acest club! Nu i-ar pica bine nimănui ca dupa 2 eşecuri să inceapă contestaţiile la adresa acestui proiect ori <>". 

Mai pe seară voi revenii cu informatia despe gazon.Stire in exclusivitate pentru acest BLOG

Niciun comentariu:

free counters