miercuri, 28 decembrie 2011

Orășelul copiilor Ploiesti 2011

Domnule primar,

Nu știu cine a gândit amplasarea așa zisului orăsel în fata salii Olimpia.Nu știu cine a dat autorizații de funcționare pentru toate rebuturile din acesta.Nu știu și nu mă interesează dacă pentru acestea au fost luați ceva cozonaci sau sticle de vin (din acelea pe care le împărțiți zilele acestea în oraș).
Trecând peste faptul că toți „negustorii„ sunt de etnie Rromă, că vorbesc urât,înjură, nu pot trece peste faptul că acest orășel a ajuns un focar de infecție!Peste tot sunt aruncate resturi, gunoaie. Se vinde vin fiert la liber (și unui copil dacă plătește).Alimentarea utilajelor se face ca acum 100 de ani.Peste tot vezi fire pe jos, izolate sau mai puțin izolate, oricând putea avea loc un scurt-circuit. Nu este posibil ca in acel spațiu să nu vezi picior de gabor comunitar, polițist etc, în condițiile în care băieții cunoscuți că fac curățenie prin autobuze sunt acolo.
Mă așteptam ca, măcar în acest an, ultimul din acest mandat să faceți ceva măreț.Ceva ce va mai putea ridica în preferințele votanților, fară a mai fi nevoie de o sticlă de vin si un cozonac fara data expirării.
Cert este că eu, dacă aveam copil nu-l duceam în acel jeg de orașel (asta în condițiile în care demult nu mai este al copiilor).
V-aș fi rugat să vă luați odrazla de mână și să vă duceți dar știu că nu aveți!


Un comentariu:

aditza spunea...

Numai rromii se ocupa de obicei cu masinute, gargarite, vata pe bat si alte licori fierte sau nefierte. Mai rau e ca se aduna laolalta cu aia de care zici tu din autobuze si atunci iese urat...

free counters