marți, 28 august 2012

DEZAMAGITOR!

Acesta este cuvantul dupa cele sase etape.DEZAMAGITOR arata PETROLUL! Si nu de ieri de astazi ci din etapa doi.
Cu un obiectiv mai mult decat indraznet (locul 1-4 si castigarea cupei) anuntat inca de la instalarea noii conduceri, iata ca astazi 28,08 dupa sase etape suntem pe un loc 9.
Cu s-a ajuns aici?Pai simplu din punctul meu de vedere...cand ai un jucator ca HANZA ajunge sa fie ultim aparator, ajunge sa fie mijlocas dar numai varf nu atunci totul este clar.Mentalitatea pe care Rednic o inspira jucatorilor este fix 0. Nu poti spune dupa un insucces in groapa ca echipa ta a jucat bine dar infrangerea este nemeritata. Nu poti sa te duci la un meci cu dinamo, si sa astepti sa-ti bage ei mingea in poarta. Nu poti juca cu un dinamo obosit la 1-1 inca din minutul 60. Nu poti castiga atunci cand bubui mingiile sa scapi de ele sau cand te aperi de zici ca e rezultatul pe care il asteptai.
Rednic nu a inteles ca s-a bagat la o echipa care traieste datorita noua, suporterilor. Rednic nu a inteles ca noi, suporterii suntem la greu alaturi de echipa, o incurajam si parcurgem zeci de mii de Km dupa ea pe BANII nostrii. Rednic nu a inteles inca ca astazi 15000 suntem langa echipa dar maine 15000 scandam impotriva lui.
Nu avem mentalitatea de invingatori, o parte din jucatori inca se mai cred la Cluj unde presiunea rezultatului sau al spectatorilor esra aproape de zero. Jucatori ca Grozav si Cristea (printul pulii) nu inteleg ce inseamna PETROLUL. Nu inteleg si nu vor intelege pana nu vor fi alergati prin oras.
Walter i-a fixat lui Rednic ca obiectiv clasarea în primele patru locuri sau câştigarea Cupei României, caz în care „Puriul" va încasa şi o primă de 200.000 de euro. El are oricum un salariu uriaş, de 300.000 de euro pe sezon, iar realizarea performanţei ar echivala cu un câştig de jumătate de milion de euro într-un singur an. Walter e nemulţumit de faptul că rezultatele sub aşteptări ale echipei pun în pericol şi banii pe care Petrolul i-ar putea lua de la Primărie, deoarece în contractul dintre club şi autorităţile locale se stipulează ca acestea să vireze două milioane de euro la bugetul echipei dacă „lupii" se clasează pe primele patru locuri din campionat.  scrie astazi Adevarul.ro . Oare Walter cat va mai rezista cu acest Rednic pe banca? 
Toata presa din Romania scrie ca Rednic nu este in relatii bune cu jucatorii ramasi de la Petrolul.Poi nu este asa cand in sase etape, Oprita a jucat o singura data titular in rest fiind rezerva sau in afara lotului, iar Bokila adus de el are deja cinci prezente in prima echipa.Bokila a fost cei drept remarcat pana acum...a reusit cele mai mari ratari de pana acum ale echipei.Alcelat, un alt super jucator adus de Rednic (180,000 euro) n-a confirmat, fiind mereu prezent pe banca de rezerve.
Nu inteleg cum din doua loturi (PETROLUL si U Cluj), peste 45 jucatori, Rednic s-a debarasat de jucatori si a cheltuit bani sa aduca altii.
Cat va mai rezista acest Rednic pe banca noastra nu stiu dar un lucru il stiu CLAR.
EU NU VOI MAI LUA PARTE LA MECIURI PANA CE ACEST REDNIC NU VA FI INLATURAT DE PE BANCA.PUNCT!!!

Niciun comentariu:

free counters