miercuri, 7 noiembrie 2012

Ce sa credem?




De doua zile presa din Romania fie ea scrisa sau on-line scrie ca Florin Walter o sa-si i-a valiza si se va muta la Cluj. Nu este prima data cand aceasta presa pro Steaua srie despre asta dar daca datile trecute cineva din club a iesit si a infirmat zvonurile iata ca de trei zile este tacere maxima.
Aceeasi presa sustine ca Walter s-a intalnit zilele trecute cu Tigaie Primarul si ca intre ei a avut loc un conflict.Tigaie asa cum se stie a stabilit o chirie de 10000 euro/meci pentru folosirea arenei (cu 2500 de euro mai mult decat platea Walter la Cluj), dar se stie si de protocolul prin care primaria se obliga sa plateasca 2 mil euro in cazul in care FCP se va califica intr-o cupa europeana.
Aceasta incertitudine ce apasa pe umerii nostrii nu are cum sa faca bine nici noua dar nici jucatorilor.Nu este normal ca din partea clubului zile la rand sa nu apara un comunicat de presa in care sa se zica clar ceea ce este de zis.
Din partea primariei ma asteptam la mai mult.Nu spun ca trebuia sa lase echipa sa joace gratis pe stadion dar se putea gasi modalitatea de a ceda stadionul cuiva care sa aiba grija de el. Nici astazi la mai mult de un an decand a fost inaugurat, stadionul nu este gata. Spatiiile adiacente acestui-a sunt in aceeasi stare ca la inaugurare, constructiile din fata stadionului sunt tot acolo acoperite de un banner.
Ce ma face sa cred ca aceasta stire este doar un CACAT de presa sunt lucrurile enumerate de nea TITI pe DoarPetrolul.ro. Iata cateva dintre ele:
``Mentenanţa stadionului şi a terenului de joc ( cu care pe bună dreptate ne mândrim ), in achiziţionarea de utilaje şi autovehicule, in achiziţionarea echipamentului de joc , a aparaturii medicale şi de recuperare, in achiziţionarea de medicamente , susţinătoare de efort cât şi a hranei şi cazării jucătorilor, in reamenajarea spaţiilor, in lucrări de modernizare a terenului de antrenament de la Crângul lui Bot sau in achizitionarea mobilierul din tot stadionul . Toţi aceşti bani sunt veniti din zona privată a acţionarilor ( actualii conducători ). Un club de calibrul nostru, cu aşa un lot valoric , cu obiectivele propuse şi asumate , cu perspectivele care sunt planificate la nivel de centru de copii si juniori ,impune un efort financiar consistent si sustinut lună de lună . Cei care credeti că ar fi mers la fel de bine treaba la club si in condiţiile in care la nivelul de acţionariat al clubului nu ar fi existat persoane fizice potente financiar cât şi această componentă financiară privată, va inşelaţi amarnic. Vom vedea cât de curand, ce soartă vor avea cluburile patronate de comunităţi locale sau de mastodonţii bugetaţi de stat, gen gaze, CFR , electrica , minierit etc. Si cum această componentă privată există acum la noi, eu va intreb retoric. De ce trebuie ca ea, să primească lovituri sub centura ? Raspunsul e simplu .Pentru că este tipic românesc. Este clar că deranjăm cu ,,aroganta noastră provincială ,, pe mai marii diriguitori de jmenuri ai fotbalului romanesc, atunci cand ne propunem performanţa .Lucrurile vor sta si mai bine din momentul in care SGU va administra stadionul nostru şi se va statua prin contract cesiunile asupra spaţiilor de folosinţa. La ora actuala conducerea FC Petrolul nu-şi poate permite să investească in amenajări sau creeri de spatii pentru care nu există un cadru legal. Eforturi au fost făcute totuşi şi in aceste condiţii, şi vă pot spune ca spaţiul magazinului ( de langă pub) a fost amenajat in totalitate , urmand să fie şi mobilat tot prin implicarea clubului . Eu sunt convins ca noi suporterii, alături de brendul nostru PETROLUL, pe stadionul nostru , impreună cu toţi cei care conduc destinele clubului, şi alături de PLOIESTIUL nostru drag, formam o forţă de temut.``

Oricum astept cu nerabdare din partea ofiterului de presa sau a oricarui personaj din acest club un punct de vedere legat de acest subiect!

Niciun comentariu:

free counters