joi, 16 aprilie 2015

Comunicat

În urma rezultatelor din ultima perioadă,în care s-a egalat  recordul istoric de a pierde patru partide pe terern propriu,record negativ stabilit în anul 1952,suporterii petroliști,prin reprezentanții tuturor grupărilor, au avut o ședință și au luat decizia drastică de a nu se mai prezenta nimeni în peluzele stadionului Ilie Oană.Iată comunicatul integral al galeriei ”Lupii Galbeni”:
"A sosit ziua in care sa spunem clar si raspicat faptul ca "s-a umplut paharul"! Ultima infrangere suferita pe stadionul "Ilie Oana", in fata celor de la Viitorul Voluntari, ne-a demonstrat inca o data faptul ca am fost vanduti de propriii idoli. Le-am inteles suferinta si faptul ca au bani de luat de la firma lui Daniel Capra,dar noi cu ce suntem vinovati?!
Pentru ce meritam noi, cei care ii urmam peste tot si le-am fost tot timpul alaturi, sa fim prinsi in mijlocul razboiului declarat de catre ei conducerii clubului? Drept urmare, nu mai acceptam ca Petrolul Ploiesti, un club cu traditie, sa fie batjocorit, implicat in jocuri de culise si meciuri trucate. Dupa ce Capra a distrus ceea ce iubeam noi mai mult si "a bagat clubul in groapa", acum ii vedem pe jucatori, cei pe care ii credeam solidari in actiunea noastra de a salva Petrolul din aceasta situatie critica, cum vor sa ingroape clubul nostru drag.
Asta dupa ce in prealabil au afisat un mesaj pe care scria: "Petrolul nu moare"! Nu mai vrem ca cei care poarta tricoul galben-albastru sa intre pe teren doar pentru a fi protagonistii unui teatru ieftin, la care, mai nou, participa si suporterii de loja, imbracati in seici. Astfel, in semn de protest fata de modul in care suntem tratati, galeria "Lupii Galbeni" a decis sa nu se mai prezinte la meciuri, pe termen nelimitat. Nu vrem sa facem parte din acest teatru ieftin in care a fost tarat FC Petrolul Ploiesti.
Uniți pentru Ploiești!
Hooligans, Contrasens,Zona Vest,Coyotes Mihai Bravu, Mihai Bravu,BariBoca,Agresiv , Yong Boys"

Niciun comentariu:

free counters