luni, 15 decembrie 2008

Bai Volo.......tu iti bati joc de noi?(suporterii FCP)

Am vrut sa scriu acest post mai demult dar am crezut ca-i prea devreme.De la bun inceput spun ca nu sunt sustinatorul niciunui partid politic (nici la vot nu am fost) dar m-am saturat de minciuna si nepasarea autoritatilor locale!
Preamaritul primar Andrei Volosievici a promis ca o sa sprijine sportul ploiestean.....sincer incepusem sa-l cred.....un om tanar probabil si capabil care vrea si poate si reuseste.Credeam ca o sa faca tot posibilul sa ajute FCP (echipa care s-a vrut a orasului) dar cand colo ce face VOLO......
Se face partener cu Eduard Irimia si organizeaza in Ploiesti gala Lokal Kombat unde vestitul si preamaritul pitic atomic Morosanu se bate cu un tataie de 43 ani (cica din Canada) intr-un meci de tot rasul care se pare a fost aranjat.
Stiti cat a costat aceasta gala????150.000 Euro.Stiti de unde au venit banii ????De la primaria municipiului Ploiesti.Stiti ce urmeaza saptamana asta sau cea viitoare (nu stiu sigur)?....O noua gala de box in Ploiesti unde Pantera Tanasie lupta pentru nus` ce ,centura......Stiti cine-i partener???V-ati dat seama PRIMARIA ORASULUI PLOIESTI!!!!!
Poate ma considerati partizanul FCP dar o singura intrebare ii pun lui Volo (care din cate am auzit este doar pe post de primar....fiind comandat de Mis Romania 19toamna presedintele PD-L PH Roberta Anastase)....DOMNULE VOLOSIEVICI CU ACESTI 150.000 EURO+CE MAI CHELTUITI CU URMATOARE GALA (80.000-100.000EURO) NU CREDETI CA PUTEATI AJUTA ECHIPA ORASULUI FCP (CARE STRANGE 3000 DE OAMENI IN TRIBUNE) SA CONTINUE DRUMUL CATRE PRIMA LIGA?
Probabil ca nu o sa aflam niciodata raspunsul la aceasta intrebare dar .............4 ani trec repede....

Niciun comentariu:

free counters