joi, 18 decembrie 2008

Seto Takayuki...cel mai iubit jucatori FCP

In urma sondajului realizat pe www.doarpetrolul.ro de catre fanii echipei Seto Takayuki a fost declarat cel mai bun jucator al echipei.Acest samurai care alearga dupa toate mingiile este unul dintre cei mai iubiti jucatori.
După o săptămână de de concurs, ierarhia arată deja câştigătorul, japonezul Seto Takayuki (foto, jos) fiind preferat de aproape 50% dintre suporteri, care, atenţie, nu pot vota decât o singură dată, de la un computer!
Takayuki a strâns nu mai puţin de 119 voturi, un procent de 46,1 din voturi, el fiind urmat de către o altă „surpriză”, juniorul Marius Alexe, cu 49 de voturi (19 %).
Podiumul este încheiat de către Cristi Vlad, cu 47 de voturi, din totalul de 258 exprimate de „lupi galbeni” ce au răspuns la acest sondaj, în clasament apărând apoi, în ordinea locurilor ocupate: Claudiu Tudor, Liviu Mihai, Ovidiu Mihalache şi Gheorghe Rohat.
Seto Takayuki, mijlocasul central al echipei ce incheie podiumul ligii secunde, FC Ploiesti, este considerat, de catre fanii formatiei, cel mai bun jucator al clubului, pentru prima parte a campionatului. El, japonezul, singurul strain din lot, cel care a dat primul gol al acestei formatii, acum un an si jumatate in meciul FC Ploiesti – FC Predeal, 1-0, in Liga a III-a, i-a cucerit pe multi prin evolutiile sale. Spectatorii l-ar iubi si mai mult daca ar sti ca: Taka isi duce singur farfuria la bucatarie, dupa ce mananca si spune “multumesc", in romaneste, apoi, cateva zeci de minute il vei gasi citind un dictionar, cu “imposibila", pentru el, limba romana, pe care, probabil, daca nu-l va “salta" cineva de aici, in 2-3 ani o va scrie mai corect decat cine stie ce “vedeta" autohtona ce vrea 10.000 de euro “la semnatura".
Ghetele lui sunt intotdeauna curate, a renuntat si la podoaba capilara, doar pentru ca i-a spus antrenorul ca tuns va da un randament mai bun. Si-a asteptat randul, ca un profesionist adevarat, dupa ce, primele etape din esalonul secund nu era in primii “18", ba chiar a mers sa joace si pentru “satelitul din judet", fara fite si nazuri. In plus, nu a facut un scop al carierei sale din a “colectiona" gagici din liceele ploiestene. A venit la Ploiesti de la o scoala de fotbal din Brazilia, munceste din greu pentru a-si vedea visul cu ochii, zi de zi, iar faptul ca este atat de iubit, fara subiectivism, ar trebui sa-i faca pe multi “smecherasi" ce cocheteaza cu meseria de fotbalist sa incerce si ei sa invete ceva de la colegul Takayuki. Limba japoneza, ar fi un prim pas…

Niciun comentariu:

free counters