vineri, 12 decembrie 2008

Criza financiara loveste FCP

In ultimul timp tot aud la Tv ...``Criza mondiala loveste Romania``.Da am vazut se vede si se simte peste tot.Oameni lasati fara locuri de munca in preajma sarbatorilor de iarna...oameni care ar face orice doar sa-si pastreze actualul loc de munca....dar sa nu mai aberez.

Ioan Nicolae a declarat intr-un interviu pentru
www.hotnews.ro ca incepand cu 01 ianuarie 2009 va disponibiliza peste 4.500 de angajati din cele 6 societati de chimie ale grupului pe care-l detine (INTERAGRO) + 500 de disponibilizati din agricultura si alti 500 din diverse sectoare in care grupul activeaza.Un total de 5.500 de oameni.
Poate va intrebati cu ,ce ne afecteaza pe noi asta?Este simplu.
Daca omul Ion Nicolae cu o avere estimata la 600-700 milioane de dolari ajunge sa raporteze o pierdere totala pe 2008 de circa 100 milioane dolari ,credeti ca-l va mai interesa sa bage bani intr-o echipa de fotbal?
Sincer ma indoiesc si tanjesc sa cred ca discutia care urmeaza sa o aiba cu Vivi Rachita il va face pe omul de afaceri sa se uite mai atent catre aceasta echipa pe care noi toti ne-am dorit-o.
Deasemeni Nicolae ar trebui ca in cadrul clubului sa angajeze oameni care sa inceapa sa produca bani.Multi din acel club nu au ce cauta.
Se stie ca nu sunt platite salariile .....imi permit sa-i dau o idee domnului Nicolae...Platiti jucatorii,antrenorii,pe doctorul Miu (care a lasat sute de mii de euro in Dubai sa vina la Ploiesti) iar pe cei din conducere lasatii sa produca bani pentru asi incasa lefurile.
Poate ca acum mai mult ca niciodata primaria Ploiesti impreuna cu consiliul local ar trebui sa se implice la aceasta echipa.
Sa speram ca nu o sa ajungem sa ramanem fara investitor!

Un comentariu:

Anonim spunea...

O sa mai mearga vreocateva promisiuni la anul, cand vor fi prezidentialele, si p’orma liniste. De local kombat sunt bani, ptr. fotbal nu, la totfelul de circuri are timp tov. primar sa mearga, la stadion nu, ca e prea ocupat saracu’. Peste 4 ani o sa se plinga asa cum au facut si o fac si altii, ca ploiestenii nu stiu sa aprecieze si sa recunoasca meritele unui primar. Ii aduc aminte primarasului ca 4 ani nu inseamna o vesnicie.

free counters