sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Avem 5 variante....ce alegem??

Dragos Patraru pe siteul lui (www.patraru.ro) ne da 5 variante ptr echipa noastra...a ploiestenilor.
Vreau sa le discut aici,in varianta mea......
Vreau sa stiti ca o sa fiu impartial ptr ca sincer in momentul acesta nu cred ca in Ploiesti se va mai face vrodata o noua echipa....

1. Primarul decide sa mearga pe varianta SC FC Petrolul, cu conditia ca Luca sa accepte sa cedeze numele, palmaresul, culorile si sigla, Primariei, in proportie de 100%. In plus, trebuie anulat dreptul de preemtiune, pe care Bercea l-a anuntat oficial la alpha TV. Greu de crezut, pentru ca, practic, Luca nu vrea sa dea echipa, ci doar sa o imprumute pana trece criza!

Nu vreau iar sa fiu sclavul acestor oameni.....dc?simplu.SC FC PETROLUL PLOIESTI SA nu este altceva decat repoasata FOTBAL CLUB ASTRA PLOIESTI.Adevaratul Petrolul se zbate in liga III Prahova.Daca Liviu Luca vrea sa de primariei aceasta echipa (cea din LigaIII) bine....plecam de jos...dar cu varianta SCFC NUUUU.

2. Negoita reuseste sa cumpere SC FC Petrolul sau FC Ploiesti si vine apoi la Primarie pentru parteneriatul ale carei conditii au fost, in mare, stabilite la intalnirea de miercuri. Greu de crezut, mai ales ca SC FC a anuntat deja ca nu vrea sa dea echipa, surse de la FCP sustinand ca nici Niculae nu ar fi dispus sa negocieze.


Nu discutam.....joi Florin Bercea a anuntat ca nu intentioneaza sa vanda clubul unui alt om.Asta denota intentiile clare ale conducatorilor acestul minunat club.

3. Negoita cumpara Stiinta Bacau, care nu s-a retras inca oficial, si vine la Ploiesti sa dea echipa Primariei, urmand sa joace pe Ilie Oana, iar de la vara sa isi schimbe denumirea in FCP! Realizabil, mai ales ca Negoita accepta conditii de performanta (chiar daca el va fi proprietar), cum ar fi: echipa nu poate sa stea mai mult de doua sezoane consecutive in liga a doua, iar daca nu mai poate sustine cheltuielile, Negoita pleaca, lasand clubul municipalitatii, fara alte pretentii.

Si ce facem???ne ducem in febroarie la meciurile Stiintei Bacau....jucate pe Ilie Oana...si ce scandam??Sa fim seriosi~!nu ma vad suporterul unei echipe gen Stiinta Bacau....chiar si ptr cateva luni....simplu pentru ca nu ma reprezinta.Vreau echipa mea pentru care am fost amendat...pentru care am mers sute de mii de km in aceasta viata si pentru care m-am certat cu parintii...am chiulit de la scoala si am fugit de la munca....Cer prea mult??

4. Volosevici decide sa mearga pe ideea formarii unui club de la zero, care sa activeze deocmadata, pana la vara, in liga a patra (eventual FC Petrolul 95, a lui Daniel Chirita), iar de la vara sa cumpere un loc in liga a doua, eventual tot printr-o asociere cu Negoita, care a admis si aceasta varianta. Realizabil, doar daca Negoita accepta sa il plateasca pana la vara pe Vivi Rachita, care ar putea astfel sa fie tinut la Ploiesti si ar avea timp sa isi aleaga jucatori, sa ii vada, sa lucreze la organizarea clubului


Asta parerea mea este cea mai buna varianta...cea mai plauzibila si singura care se pare ca se poate realiza acum ...in aceasta clipa.DC.....
1.Numele Petrolul95 este al lui Mircea Dridea....un sustinator al campaniei Petrolul este al nostru.
2.Daniel Chirita este dispus sa lase echipa si locul lor in liga III noua suporterilor(pe langa discutiile avute de Dragos cu el...am vb si eu personal)
Singurul lucru care ma deranjeaza si imi este frica......Vivi Rachita.....Nu cred ca Negoita o sa accepte sa plateasca un om jumatate de an doar pentru a cauta...gasi si eventual antrena...o echipa neinscrisa intr-un campionat....Parerea mea....sper ca ma insel!

5. Primarul se orienteaza catre varianta Petrolistul Kaproni, care a cerut 250.000 de euro pentru cedarea clubului, cu tot cu jucatori. Ploiestiul ar avea astfel echipa in liga a treia, cu șanse de promovare in aceasta vara, Petrolistul fiind pe pozitia a treia acum, in clasamentul seriei a treia. Realizabil, dar necesita prezenta unui investitor cel mai tarziu din vara.
Daca mai aveti si altele, puneti-le aici!

ufff......sincer nu-mi place nici aceasta varianata...Negoita facand pana acum lobby pentru preluarea de catre primarie a echipei conduse de seful de coloana auto Florin Bercea.
In alta ordine de idei aceasta idee sa cumparam aceasta echipa este in opinia mea doar o varianta de rezerva.....
Nu vreau sa fiu continuatorul traditiei unei echipe gen Petrolistul Kaproni!


Acestea sunt variantele in opinia lui Dragos Patraru.....
Nu vi se pare ca ....din acest top 5 lipseste cineva????DAAAA v-ati dat seama....unde este FC PLOIESTI???Poi daca ar fi sa ne luam dupa Marian Manea(alt nume care-mi provoaca greata) conducerea acestui club nu a primit nici o adresa oficiala din partea primariei pentru tratative privind preluarea acestui club.
Parerea mea este ca primul si primul fax trimis in aceasta campanie trebuia sa ajunga in biroul lui Nicolae.Dc....pentru ca timp de 2 ani aceasta echipa a reusit sa readuca la stadion oamnenii....a reusit sa aduca la stadionul Ilie Oana oameni care de ani de zile nu au mai calcat pe acolo pentru ca se saturasera de hotii de la SC FC....

PS. Portarul FC PLOIESTI......ALEXANDRU IATAN VA PARASI FORMATIA PANA IN CANTONAMENTUL DIN ANTALYA.Din respect ptr Alexandru nu o sa zic motivele despartirii pana in clipa in care transferul nu se va realiza.O sa incerc sa ii obtin un interviu pentru acest blog.

PSS. In cateva ore va aparea un post.....in care veti vedea diferenta intre suporterii din Timisoara ,Cluj si Ploiesti......inca mai astept cateva inregistrari de la Cluj.....





Niciun comentariu:

free counters