marți, 10 februarie 2009

Gata.....s-a terminat definitiv visul

Ultima sansa de a avea o echipa se pare ca s-a naruit astazi cand Mircea Crainiciuc, venit la Ploiesti,si a explicat care este treaba cu Stiinta Bacau.
Mai exact...Stiinta Bacau este defapt Lotus Baile Felix si ca defapt patronul nu vrea sa cedeze decat 70% din actiunile clubului.
Patronul un anume domn Ghilea, prefect de Bihor parca ar da toata echipa dar cu singura conditie ca acest Crainiciuc doreste salariu si o functie in cadrul viitorului proiect circa 2 ani jumate....
Inca nu se stie datoria clubului dar cica se vine cu 14 jucatori care sunt liberi de contract...asta imi miroase a teapa....Orice jucator liber poate sa se antreneze si sa semneze cu orice echipa...iar daca acesti jucatori fac memoriu la FRF echipa nu este programata in campionat.
Situatia este foarte complicata, mai ales pentru ca banii ar trebui dati pana joi, chiar daca Crainiciuc nu are, deocamdata, alta solicitare.Pe de alta parte.....trebuie sa facem rost de 200.000 de euro pentru a prelua aceasta echipa,sau mai pe romaneste vorbind decat locul de divizia B....cu riscul de retrogradare la vara
siteul www.patraru.ro scrie:
Pe de alta parte, Marian Manea a avut astazi o intalnire cu primarul, fara a inainta o oferta din partea FC Ploiesti. La rugamintea primarului, Manea s-a angajat ca la intoarcerea din Antalya (adica luni) sa puna la dispozitia Primariei, gratuit, sigla clubului (creatia suporterilor) si denumirea, echipa urmand sa se numeasca, chiar din acest restur, Astra. Asadar, avem numele de FC Ploiesti, avem sigla pe care fiecare dintre voi o are pe tricourile facute anul trecut, dar nu avem echipa, Primaria neavand bugetul votat deocamdata, pentru a putea achita pretentiile financiare ale lui Crainiciuc, daca primarul ar decide pentru o astfel de solutie.
Un raspuns concret am putea primi abia vineri, dupa intalnirea dintre primar si Florin Bercea, pentru stabilirea conditiilor in care SC FC Petrolul ar ceda Primariei echipa. Oricum, Crainiciuc spera sa aiba un raspuns de la seful sau, privind suma minima acceptata, abia maine, deci nu s-ar intarzia foarte mult.
Deci...VOM URMARII MECIURI DE LIGA 1 SAU DE ORIUNDE DIN LUME LA TV....IN FOTOLIU SI O SA TURBAM CAND VOM VEDEA CA LA UNII SE POATE DAR INTR-UN JEG DE ORAS CA PLOIESTI NU SE VREA.
MULTUMIM VOLO.....CEL MAI DE TREABA PRIMAR!

Niciun comentariu:

free counters