vineri, 6 februarie 2009

Stiri de ultima ora!!!!Ce alegem?








Daca inceputul anului a fost marcat de interminabile discutii purtate intre primarul Ploiestiului si finantatorii diferitelor echipe pentru preluarea uneia sau a alteia dintre structuri de catre municipalitate, de curand a aparut ideea ca, la Ploiesti, sa isi desfasoare activitatea o a treia echipa de liga a doua, in afara celor doua existente deja, Petrolul si FC Ploiesti.
Mircea Crainiciuc , manager la Stiinta Bacau, a avut o intalnire cu omul de afaceri Ionut Negoita. Chiar daca managerul Stiintei a negat ca ar fi discutat despre o eventuala mutare a echipei la Ploiesti, este evident ca, daca Negoita va deveni finantator, acest lucru se va produce. Mai ales ca omul de afaceri a anuntat ca astazi va da un raspuns in privinta echipei la care va investi incepand din acest an.
In urma cu o luna, sefii clubului Stiinta Bacau au anuntat ca echipa se va desfiinta, dar, oficial, ei nu au facut demersurile necesare pentru parafarea acestei situatii.

“Nici acum nu inteleg cum am ajuns in aceasta situatie. La inceputul anului eram siguri in proportie de 99 la suta ca vom continua. Dar uite cum acel 1 la suta a rasturnat toata situatia", s-a lamentat Mircea Crainiciuc pentru site-ul bacausport.ro

Nu pot zice ca ma bucur...dar avand in vedere ca mai sunt 2 saptamani pana la reluarea campionatului si dorinta de a vedea fotbal in Ploiesti ma face sa accept aceasta varianta.Chiar daca in acest an nu avem sanse la promovare.....Mai jos citit articolul din Ziarul Prahova.In alta ordine de idei astazi in jurul orei 16:00 Ionut Negoita va anunta echipa cu,care a ajuns la un numitor comun...Sper sa ne surprinda cu ceva frumos

Niciun comentariu:

free counters