sâmbătă, 28 martie 2009

Bai bercea Bai IDIOTULE

O noua runda de discutii...o noua sansa ratata de a prelua ceea ce ne-a fost furat in urma cu ani...
Acum nu am chef de scris....revin maine cu detalii...unele foarte picante de la intalnirea de joi dintre avocatul lui bercea (scuza-ma shefu ca-ti scriu numele cu litere MICI dar nu meriti altceva) si Andrei Volosievici,Vivi Rachita si Octav Preda plus cativa consilieri.
Promit ca revin.....TINETI APROAPE

Adelin Pelisor!

Ps Maine este etapa....pronosticuri ceva??

Back...de lene si pentru a nu ma enerva o sa preiau articolul scris de Octav pentru www.DoarPetrolul.ro

Citire placuta....

Am asistat azi, de la ora 15.00, la o noua intrunire intre cele doua "parti" arhicunoscute cu privire la trecerea Petrolului la Primarie! Dezamagirea este de aceasta data si mai mare! Inutil sa mai precizez ca nu s-a ajuns la niciun numitor comun, dupa aproape doua ore de discutii! Mai mult toti cei prezenti, cu exceptia avocatilor FSLI Petrom, au fost la un pas de o criza de nervi! Mai intai, pe la trei si cateva minute a aparut primul avocat al alora, unul complet nou, care nu mai fusese prezent la nicio intalnire anterioara! Ei bine, nenea asta, fara niciun argument logic, a tinut-o sus si tare pe a lui, cum ca secefecisti vor sa dea echipa fara pretentii exagerate! Vreme de doua ore, tipul, repet, prezent prima data, a exasperat asistenta, pentru ca pe parcurs mai ridica si el cate o problema si afla ca se discutase despre ea la intalnirile anteriroare! Culmea este ca acest avocat a fost "varful de lance", ceilalti doi avocati, care au fost prezenti si la intalnirile de data trecuta, aparand dupa aproape o jumatate de ora de intarziere si vorbind amandoi la un loc jumatate decat tipul aparut prima data! Un tip care, repet, a persistat in aberatiile lui, pe care nu stau sa le detaliez aici pentru ca m-as enerva din nou! Bref, ca si data trecuta, ne-au informat ca in afara de cele 20 de milioane ROL si 25.000 de euro, pretul tranzactiei, problema "stringenta" o reprezinta lotul de jucatori! Care, atentie, nu sunt nici 26, ci mult mai multi, vreo 104, parca! Asta pentru ca vorbim aici si de juniori si de ceilalti fotbalisti aflati sub contract cu structura! Practic, baietii ar fi vrut ca municipalitatea, care se guverneaza dupa legile DURE ALE ADMINISTRATIEI PUBLICE, sa fie alcatuita din niste "fraierici" care sa le accepte lor conditiile! Mai exact, va si ma intreb retoric: Cum ar fi fost sa acceptam sa platim o caruta de jucatori, multi dintre ei mediocri, cu o suma care ne-ar inghiti aproape tot bugetul alocat de Primarie pe un an? Asta pentru ca "baietii" nu vor sa-i vanda ei, ci sa ni-i bage noua pe gat pentru ca, deh, "ie si iei oameni si trebuie sa mananca o paine"!
Asa ca iarasi s-a impotmolit treaba, propunandu-se tot felul de variante de luat in seama, gen platirea unei anumite sume pentru ei, varianta trimiterii lor la Brazi sau legitimarea pe o echipa-satelit a clubului, care sa ramana ca entitate separata de ceea ce se tranzactioneaza s.a.md. S-au incercat toate variantele, s-a discutat si rasdiscutat, totul pentru a afla ce mai vrea Bercea si compania concret in afara de cei 20 milioane ROL si 25.000 euro. NU S-A AJUNS NICAIERI, pentru ca baietii, ca in orice tranzactie normala, nu au vrut sa-si asume ei riscul vanzarii jucatorilor (asta, probabil, pentru ca stiu ce buni sunt!) Uite asa, avand in fata un avocat care o tinea sus si tare pe a lui, desi a fost contrazis ferm si corect de fiecare data de consilieri si primar, au trecut frumos doua ore in care nu s-a facut niciun pas concret, o noua intalnire fiind, reamintesc, miercurea viitoare, la aceeasi ora! Totusi, in final, secretarul primarului, doamna Mazalu, le-a transmis avocatilor ca aceste conditii gandite de ei sunt inaccpetabile si i-a sfatuit sa poarte o discutie cu Liviu Luca, cel care de fata cu mai multi reprezentanti ai administratiei locale a spus ca: "pot sa si pierd ceva, dar vreau neaparat sa dau echipa si sa termin cu treaba asta, pentru ca nu vreau sa o mai am pe cap!" Sa dea Dumnezeu sa-si tina cuvantul! Mai multe voci din Consiliul Local si din aparatul administrativ sunt ferm convinse ca Luca nu a vorbit prostii cand a spus ca da echipa, insa se pare ca "mingea" ar fi la Bercea, cel care, se pare, ca trage de timp, poate-poate s-o razgandi seful sau Luca. Dumnezeu stie care o fi adevarul, cert este ca nu doar unii membri ai administratiei locale au fost exasperati de modul cum se poarta negocierile, ci mai ales ca suporterii au ajuns la capatul rabdarii! Sunt, insa, convins ca in maximum doua saptamani, treaba se va finaliza! Adica, ori o dau fara conditii aberante (ca nu avem nevoie sa ne bage pe gat marii performeri ai lor din teren) ori tranzactia pica definitiv si se va prelua alta echipa! In incheiere, sunt de acord cu Vivi Rachita si spun ca un cuvant decisiv pentru finalitatea mult dorita de ploiesteni poate avea doar Liviu Luca! Cel care poate lua legatura cu Volosevici sau cu avocatii astia de vin pe la Primarie pentru lamurirea definitiva a situatiei, adica ajungerea la un numitor comun intre parti! In atare conditii, pentru a grabi lucrurile, voi incerca sa ajungem trei-patru dintre noi fata in fata cu boss-ul de la FLSI Petrom pentru a ne lamuri care este de fapt situatia si daca exista cu adevarat dorinta "de a se face"!

Niciun comentariu:

free counters