vineri, 13 martie 2009

Scandal fara sfarsit!!!!!

Preluarea echipei Petrolul Ploiesti de catre municipalitate se deruleaza anevoios. Cel putin asa sustine Vivi Rachita, consilierul pe probleme de fotbal al primarului Andrei Volosevici.
“Avem termen ca, pana pe data de 19 martie, toate lucrurile care tin de aceasta preluare sa fie clare, fara ambiguitati. Din pacate, desi ne acuza pe noi (n.n- Primaria Ploiesti) de tergiversari, in realitate lucrurile stau exact invers. Reprezentantii clubului Petrolul vin la fiecare intalnire cu alte si alte conditii", ne-a declarat Rachita.
Acelasi oficial al Primariei a continuat: “Asteptam ca pana joi , la orele 15.30, sa ne fie pus la dispozitie draft-ul de contract din care sa reiasa clar conditiile de donare a echipei, prin care sa fie preluate toate insemnele de la OSIM, locul de liga secunda, palmaresul si lotul de jucatori. Or, in ultima vreme, se pune pe tapet cesionarea, situatie care implica alte date ale problemei".
La randul sau, Florin Bercea, presedintele CA al FC Petrolul, a replicat: “In primul rand, eu nu cred ca Rachita spune ca noi tergiversam aceasta preluare, ci insusi primarul. Pentru ca, daca Rachita e consilierul lui pe probleme de fotbal, inseamna ca expune punctul de vedere al primarului. Oricum, Rachita nu are scoala necesara pentru a intelege ce presupune o astfel de actiune. Daca vrea, pot sa ii imprumut cateva carti de Drept. Pentru ca e greu sa ajungi de la scrisul pe genunchi intr-o astfel de functie! In niciun caz FC Petrolul nu tergiverseaza situatia si daca Rachita asa spune, atunci noi, cei de la club, asteptam o explicatie a primarului pentru aceste afirmatii".

Niciun comentariu:

free counters