marți, 17 martie 2009

Primaria vrea ca pe Stadionul “Ilie Oana" sa joace doar Petrolul Ploiesti


Chiar daca, la inceputul acestei editii de campionat, clubul FC Ploiesti a anuntat, la Federatia Romana de Fotbal, ca va disputa meciurile considerate a fi pe teren propriu fie pe stadionul “Astra", fie pe stadionul “Ilie Oana" - ambele arene fiind licentiate pentru meciuri din Liga a II-a - se pare ca gruparea patronata de Ioan Niculae va evolua doar pe stadionul din cartierul 9 Mai. Pentru ca s-au inregistrat restante la plata fata de municipalitate, contractul de inchiriere a arenei, "Ilie Oana" de catre FC Ploiesti va fi reziliat. Cel putin asa a sustinut ieri primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici. Tot edilul sef a a precizat ca, oricum, intentia municipalitatii este aceea ca pe arena "Ilie Oana" sa joace o singura echipa: “ Intentia noastra este aceea ca, atunci cand echipa FC Petrolul va fi preluata cu acte in regula, pe stadionul “Ilie Oana" sa joace o singura echipa. Chiar daca nu exclud posibilitatea ca, pana atunci, FC Ploiesti sa mai intre o data sau de doua ori pe gazonul stadionului “Ilie Oana", contractul cu aceasta grupare va fi reziliat".
La randul sau, Marian Manea, presedintele Comitetului Director al FC Ploiesti, a replicat: “In acest moment, clubul nostru are achitate toate datoriile catre ADPP Ploiesti (n.n- administratorul arenei “Ilie Oana") si daca se va rezilia acest contract unilateral, asa cum am mai spus, ne rezervam dreptul de a apela la justitie".

Ultima Ora:
Administratia Domeniului Public si Privat a primit o "contraoferta" din partea clubului FC Ploiesti, dupa ce directorul acestei institutii, Dan Ionita a spus ca pe arena "Ilie Oana" este programata o competitie rezervata juniorilor, sambata si duminica, motiv pentru care divizionara secunda ploiesteana nu este lasata sa joace pe aceasta arena meciul cu FC Botosani. Astfel, FC Ploiesti se ofera sa puna la dispozitie, sambata, in ziua meciului, gratuit, baza sportiva "Prahova", pentru ca respectiva competitie in care sunt angrenate si echipele de copii ale Clubului Sportiv Municipal sa se poata desfasura fara probleme! "Stim ca se incearca tot timpul gasirea unor solutii pentru a se face economie la buget, astfel ca venim si noi cu o oferta "de nerefuzat". Platim pentru cele 3 ore de utilizare a arenei "Ilie Oana", conform contractului valabil pe care-l avem si dam in schimb, gratuit, stadionul "Prahova". Asteptam un raspuns argumentat din partea A.D.P.P. privind propunerea noastra" – a declarat presedintele Comitetului Director al FC Ploiesti, Marian Manea.

Ps. BAAAAA voi astia de la ASTRA nu intelegeti ca nu mai aveti ce cauta pe Ilie Oana?Jucati draq la voi la cimitir.

Niciun comentariu:

free counters