miercuri, 8 iulie 2009

PETROLUL-Unirea Urziceni

Sambata 11.08.2009 cu incepere de la ora 11:00 pe stadionul Ilie Oana echipa lui Vivi si a noastra va da piept cu ,campioana Romaniei Unirea Urziceni.
Chiar daca este un meci amical ambitiile celor 2 antrenori se vor rasfrange asupra jucatorilor si se anunta un meci frumos si interesant.


SAMBATA DIMINEATA, LA ORA 10.30, GALERIA SE VA INTALNI DIN NOU LA CEAS. DAT FIIND FAPTUL CA PANA INTRA BANII DE LA PRIMARIE, BAREMURILE DE ARBITRAJ, TRANSPORTUL UNOR FOTBALISTI SI MULTE ALTELE SUNT ACHITATE DIN BUZUNAR DE VIVI RACHITA, AM DECIS SA FACEM O CHETA PENTRU A STRANGE NISTE BANI CARE VOR FI FOLOSITI IN DIVERSE SCOPURI DE CEI CARE SE OCUPA ACUM DE DESTINELE ECHIPEI. ESTE O CHESTIUNE SIMBOLICA INSA CAT SE POATE DE UTILA MAI ALES CA SUNT DESTUI FOTBALISTI CARE NU PREA MAI AU NICI BANI DE NAVETA. ASADAR, SAMBATA, INAINTE DE INCEPEREA MECIULUI, CEI CARE VOR SA CONTRIBUIE CU CAT DE PUTIN LA ACEASTA CHETA SUNT ASTEPTATI SA O FACA PENTRU A EXISTA, ASTFEL, BANI PENTRU DIFERITE CHELTUIELI LA CLUB.Octav Preda (www.doarpetrolul.ro)

In alta ordine de idei maine un alt amical de aceasta data la Strejnic cu CONPET.

Niciun comentariu: